Nordostpassagen 31

Bilder

  • Såld!

Nordostpassagen 31 , Linnéstaden , Göteborg

Påkostad fyra med hörnläge, högst upp i fastigheten. Genomgående är materialvalen genomtänka och samtliga rum är vackert inredda. Från alla rum syns himmeln och man kan njuta av avskildheten som erbjuds på våning fem. Det är bara att flytta in!

85 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 919 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband & Telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7071
Byggår:
1967-70
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Praktisk hall med gott om plats för avhängning i stora garderober.

Badrum

Lägenhetens badrum har allt man behöver! Vad sägs om ett fräscht badrum där du kan njuta av ett härligt bad. Utöver toalett och tvättställ finns givetvis tvättmaskin så att man inte behöver boka tvättider stup i kvarten och golvet består av klinker. Ljuset kommer från flertalet spotlights som ger högsta möjliga trevnad. Väggarna pryds med kakel samt vacker tapet.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum i bra storlek. Här får ni plats med större soffgrupp samt matsalsbord om så önskas. På golvet ligger det ett fint laminatgolv som påminner om parkett och väggarna är sobert tapetserade. Här finner ni även fransk balkong.

Kök

Lägenhetens hjärta är köket! Direkt när man kliver in i köket möts man av ett härligt ljus. De vita blanka skåpsluckorna samt rostfria vitvarorna bidrar till en moden känsla, kyl/ frys samt diskmaskin är integrerad. Trots kökets mycket goda tillberedningsytor samt förvaringsmöjligheter ryms här även ett matsalsbord med plats för upp till sex sittande matgäster, den vackra pärlsponten med ovanpåliggande tapet är ett trevligt inslag. På väggarna mellan skåpen och arbetsbänk sitter kakel och på golvet ligger det ett mörkt laminatgolv.

Master bedroom

Här ryms en dubbelsäng samt god förvaring i form av flertalet garderober. Här finner man även utgången till lägenhetens magiska balkong, tydligt att man är högt upp i huset då insynen är mycket begränsad och himmeln gör sig påmind. Det stora fönsterpartiet utmed den ena väggen bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet vetter ut mot gården. På golvet ligger det mörk laminat och på huvudgavels vägg är det en vacker plankvägg.

Barnrum/Sovrum

Detta sovrum har man valt att använda som barnrum. Dom många garderoberna är ett välkommet inslag. Rummet ligger mot den tysta Ljungmansgatan. På väggarna sitter det en vit tapet och på golvet återfinns även här ett mörkt laminatgolv.

Sällskaprum/sovrum

Utöver det högt placerade läget i huset gör även detta rum lägenheten unik. Ljuset fullkomligt flödar in från de stora fönsterpartierna med ljudisolerande fönster och här finns det gott om plats för en säng samt garderober. På väggarna sitter en vit tapet och på golvet ligger ett mörkt laminatgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

3 919 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband & Telefoni

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftkostnaden är endast en uppskattning.

Andel i föreningen

0,545%

Andel av årsavgiften

0,61214%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967-70

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2013
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas

Fastighetsbeteckning

OLIVEDAL 5:29

Övriga byggnader

OLIVEDAL 5:28

Övrigt

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd, ca 5 kvm (uppskattningsvis).

Tvättstuga
I källaren finns en tvättstuga utrustad med 3 stycken maskiner samt ett torkrum.

Parkering
Plats i samfällighetens garage kostar ca 800 kr/mån, separat kö.
Boendekort för området finns för ca 600 kr per månad.
www.goteborg.se/trafikkontoret/

Gemensamhetslokaler
Föreningslokal på nr 23 B som rymmer ca 50 personer. Kostnaden är ca 750 kr/tillfälle och porslin kan hyras för ca 200 kr. Övernattningslägenhet på nr 23 B kostar ca 300 kr/natt. I rummet finns toalett och dusch, två bäddsoffor och soffbord.

Förening

Namn

Brf Nordostpassagen i Göteborg

Om föreningen

Föreningens omfattning
Föreningen består av Vegastadens två översta fastigheter mot Oscar Fredriks Kyrkogata, med adresserna Nordostpassagen 9-19 och 23-31. Föreningen består av 236 lägenheter och 6 lokaler.

Lägenheterna ska användas som permanentbostad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

234

Antal hyresrätter

27

Antal lokaler i föreningen

8

TV och Bredband

På FiberLAN anslutningen blir hastigheten 100/100 Mbit/s på FiberKOAX blir hastigheten 100/10 Mbit/s. Alla som vill ta del av erbjudandet kontaktar Com Hem.

(information hämtad från föreningens hemsida)

Parkering

Föreningens disponerar över 218 garageplatser (både bil och MC) som hyrs ut till medlemmar (interna), hyresgäster och externa. I dagsläget finns ingen kö till de interna platserna.

Nordostpassagen 9 är berättigad till boendeparkering inom område "M"

Renoveringar

OVK genomförd februari/mars 2017.
Under december 2016 har isblockerare och värmeslingor installerats på tak och burspråkstak för att förhindra istappsbildning.
Under 2017 kommer en översyn av värme och ventilation göras enligt underhållsplan.
Under 2016 och början av 2017 färdigställdes en omfattande relining.
Porttelefon

Ekonomi

Inga förändringar planerade (2018--08-02).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Cykelförråd finns i anslutning till varje trapphus.
Till varje lägenhet finns ett förråd.
Föreningen har en gästlägenhet som kan bokas av medlemmar.
I föreningen finns fullutrustade tvättstugor som bokas via aptussystem (webb eller app).

Om området

Linnéstaden

Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

Karta

Hör av dig till Jonas Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte