Framnäsgatan 24C

Bilder

  • Såld!
  • Omtyckt förening i grönt läge
  • Välkommen in
  • Stort vardagsrum

Framnäsgatan 24C , Johanneberg , Göteborg

Härlig, ljus och rymlig tvåa högt upp i detta 50talshus med en grönskande utsikt. Med detta lugna läge på Framnäsgatan 24 är det lätt att ta en härligt lugn kvällspromenad och man slipper mycket av innerstadens brus. Men blir man mojitosugen och myntan är slut hemma så tar bussen dig in till Götaplatsen på bara 7min. Omtyckt förening med grillplatser och stora picknickvänliga gräsmattor runt huset. Hjärtligt välkommen till ett grymt trivsamt boende!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 033 kr inkl värme och vatten/avlopp
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
3
Byggår:
1950

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 033 kr inkl värme och vatten/avlopp

Kommentar

Då nuvarande ägare ej haft lägenheten som permanentbostad finns inga rättvisande driftskostnader att redovisa. Prata med mäklaren för mer information.

Andel i föreningen

4,07%

Andel av årsavgiften

3,37767%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 september 2010
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Göteborg Krokslätt 157:2

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd. Det finns också tvättstuga i föreningen.

Förening

Namn

Brf Framnäsgatan 24

Om föreningen

Fastigheten är belägen med adress Framnäsgatan 24 i Göteborg. Bostadsbyggnaden innehåller 24 st lägenheter, vind, 1 lokal samt källare. Stambyte kommer med stor säkerhet utföras under hösten 2017, medel för detta är undansatta. Under hösten kommer man inte kunna nyttja sitt badrum under ca 6-8veckor. Under stamrenoveringen kommer samtliga badrum göras om. Samtliga lägenheter kommer alltså få helt nya badrum. Det finns inga beslut om förändrade månadsavgifter (kontrollerat 2017-05-25).

Om området

Johanneberg

I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte