Mölndalsvägen 69C

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Mölndalsvägen 69C , Almedal/Johanneberg , Göteborg

Bäst i klassen! I expansiva Almedal, den nya förlängningen av city, har du nu som första boende möjlighet att köpa denna perfekt planerade etta med stor västerbalkong. Högt upp i huset & helt utan insyn. Varmt välkommen!

45 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 849 kr inkl värme, telia-triple-play (tv, internet, tele)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2015/2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

I expansiva Almedal, den nya förlängningen av city med närhet till grönska, ligger denna nyproducerade & perfekt planerade 1,5:a. Bra kommunikationer in till knutpunkten Korsvägen finns precis utanför dörren via linje 2 och 4. I omgivningarna finns stor matbutik, gym och annan service.
Lägenheten kännetecknas av stilrena materialval, öppna sociala ytor och en stor härlig balkong i bästa läge, soligt västerläge med utsikt över Örgryte koloniträdgård. Kök från HTH i sobert vitt. Lyxigt badrum med egen tvättutrustning. Varmt välkommen på visning!

Lägenhetens optimalt planerade ca 45 kvadratmetrar disponeras enligt följande:

HALL
Du kommer in i en ljus och välkomnande hall med gott om förvaring. Avhängning direkt till vänster för ytterkläder och skor. Dessutom finns en större garderob för extra förvaring och ett städskåp. Väggarna går i fräscht vitt och på golvet ligger ekparkett, detta är genomgående för hela lägenheten.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen ligger lägenhetens lyxiga badrum. Helkaklat med större vitt kakel & mörkgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med en duschhörna med vikbara glasdörrar och skön takdusch, handdukstork, WC, tvättställ med kommod och ett spegelskåp. I badrummet finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare från Siemens. Ovanför arbetsytan finns god förvaring i två större väggskåp.

KÖK
Rakt fram från hallen nås köket, en kocks dröm med snickerier i högglansigt vitt. Köket är levererat från danska HTH med snygg stilren design. Vitvarorna kommer från välrenommerade Siemens och består av inbyggnadsugn och micro, kyl/frys i rostfritt och spishäll. Självklart finns här också en diskmaskin för att underlätta vardagen. I köksdelen går det möblera med ett matbord för 4-6 st matglada gäster. Här har du en trevlig utsikt ut över de gröna omgivningarna.

RUM
Vidare in i rummet som är mycket ljust tack vare vita väggar och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Gott om plats för att möblera med soffgrupp, tv-möbel och annat om så önskas. Från rummet nås den härliga balkongen av generös storlek. Ett extra rum på sommaren där du kan njut av sol större delen av dagen och en härlig utsikt över ett grönskande koloniområde. Här kan du sitta helt ostört utan insyn. Om inte den stora balkongen räcker till så kan du också njuta av föreningens stora gemensamma takterrass.

ALKOV
I avskilt läge från resten av lägenheten finns alkoven som du kan möblera med en större säng med tillhörande sängbord. God förvaring finns i en större skjutdörrsgarderob. Tack vare planlösningen kan du också möblera med en byråmöbel eller varför inte en arbetshörna.
Varmt välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

2 849 kr inkl värme, telia-triple-play (tv, internet, tele)

Kommentar

I Brf Almedals Odlingslott har man enhetsmätning på vattenförbrukningen, vilket betyder att varje medlem betalar för sin faktiska förbrukning.

Andel i föreningen

1,0178%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015/2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Krokslätt 184:3

Övrigt

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.

TV-/Internet-anslutning
Telia Triple play - Internet, TV och ip-telefoni ingår i avgiften. För mer information, läs bifogad info-pdf.

Uteplats/Balkong
Till lägenheten hör en härlig möblerbar balkong i generös storlek. Belägen i ett soligt västerläge, sol från mitt på dagen till sen kväll. Här har du fri utsikt ut över Örgryte koloniträdgård och minimal insyn.
I föreningen finns också en generös takterrass om ca 165 kvadrat. Den är tillgänglig för alla medlemmarr. Perfekt för grillkvällarna.

Gemensamma utrymmen
Det finns parkeringsgarage, lusthus på innergården, en gemensam takterrass om hela 165 kvm, cykel- och barnvagnsförråd samt soprum.

Parkering
Det finns 46 parkeringsplatser i parkeringsgaraget. Föreningens andel i garaget är 55 % och motsvarar 24 parkeringsplatser. Hyran för en plats är 1200kr/månad. Till dessa är det separat kö.
I garaget finns en bilpool med två elbilar tillgängliga. Elbilspoolen administreras av MoveAbout. Medlemskapet är frivilligt och kostar 62 kr/månad + en kostnad för de dagar bilen nyttjas.

Förening

Namn

Brf Almedals odlingslott

Om föreningen

Föreningen bildades under 2014 och äger fastigheten Krokslätt 184:3 med adress Mölndalsvägen 69 A-D, i Göteborgs södra centrum.
Fastigheten bebyggdes under 2015-2016 med ett flerfamiljshus om 7 våningar med 74 st. lägenheter.
Boarean är 4962 m2. Förråd finns till samtliga lägenheter i källaren.

Lägenheterna är fördelade enligt följande:
29 st 1 rok
10 st 2 rok
33 st 3 rok
1 st 4 rok
1 st 5 rok

Mer information finns på vår hemsida www.almedalsodlingslott.se

Antal lägenheter

74

TV och Bredband

Telia Triple play - Internet, TV och ip-telefoni ingår i avgiften.

Parkering

Under huset finns ett parkeringsgarage. Garageplats går att hyra för 1200 kr/mån. Till platserna är det separat kö. Från parkeringsgaraget tar man hissen upp till sin lägenhet.

Renoveringar

Föreningen har beställt en underhållsplan som levereras under våren 2018.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsjusteringar kontrollerat (2018-05-11)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Det finns gemensamma utrymmen såsom, grönytor, lusthus, takterrass, cykel- och barnvagnsförråd. Det finns även parkeringsgarage och soprum.

Om området

Almedal/Johanneberg

I stadsdelen Krokslätt ligger gröna Almedal. Här bor du i rofylld avskildhet från innerstadens brus. Samtidigt är det bara tre minuter bort till Korsvägen och Liseberg.
I Almedal finns lummiga grönområden och en bebyggelse som till största delen är från 1940-talet. I området finns närhet till flera lunchrestauranger, mataffärer och banker. För att träna behöver du inte gå långt - Nordic Wellness har gym, personlig tränare och gruppträning och på Fitness24Seven tränar du vilken tid på dygnet du vill.
Vid Mölndalsån ligger de röda gamla tegelbyggnaderna kvar efter Lyckholms bryggerier. Idag huserar Oceanbryggeriet där med ett skummande utbud av säsongs- och specialöl. De levererar profilöl till flera restauranger i Göteborg och välkomnar besök av ölfantaster i sitt hantverksbryggeri.
Från Almedal har du nära till allt i centrala Göteborg. Korsvägen som är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken ligger på kort promenadavstånd. Här kan du även hoppa på flygbussen som på 20 minuter tar dig till Landvetter. Vid Korsvägen tar också Göteborgs stora evenemangsstråk vid med attraktioner som Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Filmstaden Bergakungen. Där finns också, inte att förglömma Scandinavium och Ullevi som året runt bjuder på artisteri av världsklass inom både idrott och musik. Bra shopping hittar du närmast på Avenyn som också vimlar av restauranger, pubar och klubbar.
Till city går eller cyklar du lätt. Annars går spårvagn 4 och 2 med täta turer. För dig som pendlar finns tågstation på Mölndals Bro och med bil tar du dig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40.

Karta

Hör av dig till Daniel Fröberg för mer information!

Daniel Fröberg

Daniel Fröberg

Göteborg Centrum

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0707-21 96 00

031-389 80 91

daniel.froberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad