Norra Liden 8

Bilder

  • Såld!

Norra Liden 8 , Kungshöjd , Göteborg

Välkommen till denna topprenoverade trea med makalös utsikt! Med dryga 93 luftiga kvadratmetrar, påkostade smakfulla materialval samt en stor balkong är detta en lägenhet att trivas i. I denna del av Kungshöjd bor du dessutom i ett lugnt område men har hela centrum på gångavstånd. Kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 715 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
811
Byggår:
1982

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2, hiss finns

Avgift

4 715 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

2,091%

Andel av årsavgiften

2,091%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1982

Fastighetsbeteckning

Inom Vallgraven 64:28

Förening

Namn

Brf Branten

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Branten
Brf Branten registrerades år 2005 och samma år förvärvade de fastigheten Inom Vallgraven 64:28. Fastigheten bebyggdes 1947 och 1982 och adresserna är Norra Liden 6 och 8. Byggnadens totalyta är 4455 kvm, varav 4305 kvm utgör bostadsrättsyta. Föreningen upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt och 17 lokaler med hyresrätt (förråd och kontor).

Lägenhetsfördelning:
10 st 1 rum och kök
15 st 2 rum och kök
27 st 3 rum och kök
6 st 4 rum och kök

Gemensamhetsanläggningar:
I föreningen har medlemmarna tillgång till terrass och övernattningsrum som kan hyras för övernattning eller fest. Det finns tillgång till rum för hobbyverksamhet. Det finns även cykel- och barnvagnsrum.

Underhåll och renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan som togs fram 2013/2014 som löper 30 år framåt i tiden. Genomfört underhåll de senaste åren är bland annat besiktning av balkonger, byte av termostater i värmeelement, målning av balkonger och asfaltering utanför soprumsdörr. Se årsredovisning för mer information.

Ekonomi:
Brf Branten är en stabil och välskött förening.

Om området

Kungshöjd

Att flytta till området Inom Vallgraven innebär att man hamnar mitt i Göteborgs kärna och vagga. Området Inom Vallgraven är Göteborgs motsvarighet till Gamla Stan. Dit räknas här även västra Nordstaden
och Kungshöjd. Trots att stadsdelarna har genomgått stora förändringar under årens lopp så finns här fortfarande
några av Göteborgs äldsta byggnader. Vid Stora Hamnkanalens norra sida ligger Ostindiska Kompaniets hus, numer Göteborgs Stadsmuseum, Sahlgrenska huset, nu lärarutbildningen Pedagogen, och Tyska kyrkan vilka alla uppfördes på 1700-talet. Många av bostadshusen är uppförda under 1800-talet eller tidigare. Men det finns också nyare arkitektur vilket gör det en spännande stadsdel att upptäcka.

Kommunikation

Majoriteten av stadens spårvagns- och busslinjer går igenom stadsdelen och knutpunkten Brunnsparken. Vilket gör det mycket lätt att förlytta sig. Inom Vallgraven ligger dessutom Centralstationen där många tåg- och busslinjer avgår ifrån till resten av Sverige om man skulle vilja lämna Göteborg för en stund.

Närservice

För den som bor Inom Vallgraven finns allt nära till hands. Till fots eller cykel når man lätt det man behöver såsom mataffärer, vårdcentral eller träningscentra. Här finns även stora delar av Göteborgs kultur- och nöjesliv samlat. Shoppingen är av världsklass och här hittar man bland annat stora gallerior och varuhus men även saluhall och små boutiquer längs de myllrande smågatorna.

Parkering

I området finns boendeparkering. Se www.goteborg.se för mer information.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad