Farsta Strand, Stockholm

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Farsta Strand , Stockholm

Välkommen till detta trevliga Bostadsrättsradhus med ett av föreningens bästa lägen i området samt 3 bra sovrum på samma våningsplan. Föreningen har nyligen gjort stambyte strax innan denna bostad i två plan har genomgått en omfattande renovering från 2014 och framåt. Det är därmed bara att flytta in i denna omsorgsfullt renoverade bostad. Det enda som möjligtvis återstår är att det även finns en bra möjlighet att inreda vinden (ett utymme om ca 18 kvm).

Med insynsskyddad tomt i söderläge mot den helt bilfria och ostörda innergården kommer ni utan tvekan att stortrivas från dagen ni flyttar in. I området kan nämligen både stora och små umgås i en lugn och trivsam miljö med flera lekplatser, härlig gemenskap mellan grannarna och årliga aktiviteter såsom grillkvällar för den som önskar. Gångavstånd på mindre än 10 minuter till både Farsta Centrums serviceutbud och pendeltåg, tunnelbana och bussar i Farsta Strand. Även nära till både natursköna omgivningar, badplatser och vackra strandpromenader längs med sjöarna Drevviken och Magelungen.

Populär bostadsrättsförening med välskött ekonomi och inga planerade avgiftsförändringar. På bekvämt avstånd finns även en garagelänga med möjlighet att hyra garageplatser för ca 420 kr/månad i mån av plats. Varmt välkommen på visning inom kort, kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

83 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 153 kr inkl värme, vatten, sophämtning och kabel-tv (basutbud)
Utgångspris:
2 995 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till William Wallsén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!