Trångsundsvägen 43

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Trädgård
  • Terass
  • Sällskapsrum
  • Sällskapsrum detalj

Trångsundsvägen 43 , Trångsund , Huddinge

Välkommen till detta arkitektritade hus från 1940-talet. Här samsas tidstypiska detaljer från byggåret så som, generös takhöjd, underbar parkett, stora fönsterpartier samt moderna materialval. Generös tomt i soligt läge med möjlighet att stycka av i framtiden.

260 kvm, 9 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
260 kvm
Biarea:
38 kvm
Tomtarea:
1 750 kvm
Byggår:
1948
Driftskostnad:
2 385 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

9 rum varav 5 sovrum

Boarea

260 kvm

Biarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastiskt arkitektritat funkishus från 1940-talet med en härlig hörntomt. Gedigen charm med flertalet generösa uteplatser och en terrass med eftermiddag och kvällssol. Fastigheten är genomgående i en bra standard med renoverade ytskikt i fin harmoni med tidstypiska detaljer så som eldstäder, vackra parkettgolv och en generös takhöjd.

Följande planlösning presenteras:

ENTRÉ - Från dörren nås entrén med platsbyggd klädförrvaring med skåp ovan. Hallen är möblerbar och öppnar upp sig till bostadens övriga rum.

SÄLLSKAPSRUM - Stort rum med fantastisk rymd och fyra vackra fönster i fil som ger rikligt med ljus. Utgång till en vackert snidad balkong som löper längs med fasaden. I anslutning till sällskapsrummet finns ytterligare ett umgängesrum. Härligt hörnläge med gott om utrymme för sällskapsmöblemang. Här finns en underbar kakelugn som förgyller rummet med dess charm.

BALKONG - Underbar balkong med väl tilltagen yta. Detta möjliggör att man med enkelhet kan sitta och njuta av kvällssolen.

MATRUM - Generöst rum med härlig rymd och öppen planlösning mot såväl kök, passage och sällskapsrummet. Rummet rymmer med enkelhet ett större middagsmöblemang.

KÖK - Stilren köksinteriör med speglade luckor och generös förvaring. Välutrustat med maskinell utrustning så som ugn, mikro, diskmaskin samt separat kyl och frys.

MASTER BEDROOM - Mot trädgården finns ett stort sovrum med hörnläge och fönster i två väderstreck med en härlig utsikt över trädgården. Rummet kan med enkelhet inredas med garderobsvägg om så önskas.

SOVRUM - Huset erbjuder ytterligare fyra utmärkta sovrum som idag används som barnrum och kontor. Samtliga sovrum har plats för ytterligare förvaring om önskas. Två av sovrummen har platsbyggda förvaringslösningar.

BADRUM - Från hallen nås det stora badrummet med både kakel och klinkers med golvvärme. Dubbla handfat samt badkar och dusch. Vitt porslin och kommod. På väggen sitter förvaringsskåp och hyllor.

TVÄTT - Från hallen på nedervåningen nås tvättstugan och det andra badrummet. Inrett med tvättmaskin, avställningsytor och hyllor för förvaring. Badkar, handfat och toalett i vitt porslin.

HALL - I entrén från nedervåningen finns den charmiga hallen som löper längst med husets nedervåning och till källarförrådet. I Entrén finns det också en mysig öppenspis som går att elda i.

Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt fint hus för paret med höga krav eller barnfamiljen i behov av sällskapsytor. Ett synnerligen attraktivt läge i Trångsund med endast ett fåtal minuters promenad till pendeltåg och dagslivs.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 augusti 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 42 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor med mellangjutet betonggolv
Grundmur: Betonghålsten / Gasbetong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Fiber: Huset har fiber indraget.

Fastighetsbeteckning

Nytorp 3:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 625 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 368 kr
El: 6 500 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 1 635 kr
Sotning: 514 kr
Försäkring: 6 108 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 665 000 kr, varav byggnadsvärde 1 800 000 kr

Summa pantbrev

1 640 000 kr

Tomt

Areal: 1 750 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Trångsund

Trångsund är ett lugnt och naturnära villaområde. I området är det en blandning av nya och äldre villor. Ca 1 km ner till sjön Drevviken med bad, kanotpaddling, fiske mm.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger i området med klippbad och strandbad. Det finns många fina motionsspår och promenadstråk runt sjöarna.

Nio (9) st förskolor finns i närområdet, varav 4 st är privata.
Två (2) st. grundskolor finns i området, samt en Montessori skola i Skogås.
En (1) gymnasieskola finns i den omedelbara närheten. Ytterligare gymnasieskolor finns bland annat i Farsta och i Globen, vilka man når med hjälp av kollektivtrafiken

Kommunikation

Gångavstånd ca 1000 meter till Trångsunds centrum där pendeltåget till T-centralen som går var 15 minut tar 19 minuter. 10 minuters bilväg till Södermalm, buss som tar ca 7 minuter till Farsta centrum med affärer och T-bana.

Närservice

På Trångsunds torg finns båda mataffär, restaurang, blomsteraffär och bank m.m.

I närområdet finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne. Drevviken, alldeles intill knuten, erbjuder fina skridsko- och skidmöjligheter då sjön fryser till tidigt på hösten. Drevviken är ett populärt tillhåll för Friluftsfrämjandet. Sommartid är Drevviken ett populärt utflyktsmål för badgäster, fiskefantaster och kajak-/kanotpaddlare. I Farsta Centrum och i Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Intill Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola och anrika Ågesta Golfklubb med finfina banor, en 18-håls bana och en pay-and-play 9-håls bana.

Karta

Hör av dig till Emma Lindvall för mer information!

Emma Lindvall

Emma Lindvall

Farsta / Skogås / Trångsund

Reg. Fastighetsmäklare Fastighetsekonom

Ansvarig mäklare

072-018 05 99

08-447 54 92

emma.lindvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte