Vinbärsvägen

Bilder

  • Nyproduktion

Vinbärsvägen , Heden , Gällivare

Välkommen till Vägmästaren och dessa nyproducerade lägenheter med preliminär inflytt hösten 2020. Lägenheterna som erbjuds är tvåor och fyror. Luftig utomhusmiljö, stora balkonger med kvällssol, kvalitativa materialval, lokalt alternativ och omsorgsfullt utvecklat. Alltså ett område att längta hem till!

Nu har Du chansen att bli ägare till en nyproducerad 2:a om 61,4 kvm eller en 4:a om ca 87,8 kvm på bra område i Gällivare. Med närhet till både Centrum och Malmheden erbjuds nu dessa lägenheter med öppna och ljusa ytor, otroligt rymliga balkonger om ca 11,5 kvm och 16,5 kvm i sydväst läge, enhetliga ekparkettgolv, kakelväggar i badrum och köksinredning lackad i två nyanser. Förråd och sophus på innergården. Parkering och carport kommer erbjudas till varje lägenhet. Förmånlig hyra och hiss i huset.

Totalt finns 4 st fyror på vardera 87,8 kvm och 12 st tvåor på vardera 61,4 kvm. Dessa fördelar sig på våning 1,2,3 och 4.
Prisintervallet ligger mellan 1.936.000kr - 2.173.000kr för fyrorna och differentierar sig på de olika våningsplanen. För tvåorna varierar priserna mellan 1.412.000kr - 1.582.000kr.
Dessa priser är fasta och det är först till kvarn som gäller!

På hemsidan www.vägmästaren.se finns ytterligare information om lägenheterna.

Välkommen att anmäla intresse!

Typ:
Projekt
Biarea:
0 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Allmänt om fastigheten

Tillträde

Hösten 2020

Om området

Heden

Attraktivt område uppe på heden. Lägenheterna omringas av grönområden och träd kommer bevaras för att inte kännas naket.
Närhet till centrum och Malmheden. Skola, förskola, friidrottsarena och nya ishallen. Allt inom gångavstånd men på avskilt läge.

Kommunikation

Bussförbindelser i närheten.

Närservice

Centrum och Malmheden. Resecentrum, sjukhus, camping, golf och veterinär. Skola, förskola, restauranger .

Parkering

Parkering samt carport kommer erbjudas till lägenheterna. Laddstolpar för elbilar kommer finnas. Plats kommer finnas för att kunna parkera släpvagnar etc.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Alexandra Rodén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad