Funäsgatan 6, 10tr

Bilder

Accepterat Pris

2 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Funäsgatan 6, 10tr , Vällingby Råcksta , Stockholm

OPTIMALT PLANERAD 2:A I NYSKICK!
Den här fina tvåan ligger högt upp på 10:e våningen med en fantastisk utsikt . Stor balkong på 11 kvm sätter guldkant på tillvaron och bjuder in till fina stunder i solen. Rymligt sovrum, helkaklat duschrum och stort vardagsrum.

BRF Wellingeby består av totalt 152 lägenheter samt extra lokaler för uthyrning. Dessutom finns bland annat övernattningslägenheter, eget gym och en härlig takterrass som de boende får utnyttja.

Hiss finns i huset och p-plats är möjlig att hyra genom föreningen. Goda kommunikationer med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan.

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 350 kr inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
10, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1904
Byggår:
2019
Driftskostnad:
425 kr/månad
Accepterat Pris:
2 795 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med klinker på golv och en garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och svart klinker på golvet. Dusch med infällbara duschväggar, WC, handfat med kommod samt en spegel ovanför. I duschrummet har du även en kombi maskin för smidig tvättmöjlighet.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Tapetserade väggar och parkettgolv. Här kan du möblera med matgrupp med plats för ca 4-6 personer, stor soffgrupp samt mediamöbler.

SOVRUM
Rogivande rum med gott om plats för en större dubbelsäng samt nattduksbord. En garderobsvägg för smidig klädförvaring.

KÖK
Stilfullt kök med vita luckor, svart bänkskiva och vitt kakel emellan. Utrustat med spis, spisfläkt, kyl & frys och ugn. Gott om plats för köksartiklar.

BALKONG
Lägenhetens pärla! Utsikt ut över Grimsta och möjlighet att möblera med både loungemöbler och matgrupp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 13, hiss finns

Pris

2 795 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 350 kr inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 500 kr

Andel i föreningen

0,578%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX system med centralt frånluftsaggregat

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Till lägenheten hör förråd i källaren eller entréplanet på mellan 2-5 kvm.

Förening

Namn

BRF Wellingeby

Om föreningen

I föreningen BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019. Som entreprenör står Hökerum bygg och lägenheternas storlek varierar från 1 till 5 rok. Stilfull design, moderna arkitektur och där många av lägenheterna har stora balkonger. Centralt läge med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan och med närhet till tunnelbanan. Nyproduktionen är ett av många projekt som den senaste tiden vuxit fram i den nya stadsdelen Vällingby parkstad.

Föreningen kommer att ha ett kalasrum (innehållande en gemensamhetsyta samt två övernattningsrum) och ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. Man förfogar även över flera lokaler som kommer ligga i gatuplanet och ge föreningen extra intäkter. På gården mellan husen skapas ett grönt torg
med plats för både lek och avkoppling.

Från och med att huset har slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenadgaranti som sträcker sig fem år framåt. Sakkunnig besiktningsman
avgör om och hur eventuella fel ska åtgärdas.

För mer information se projektets hemsida - https://www.wellingeby.se

Antal lägenheter

152

TV och Bredband

Föreningen har tecknat avtal med Com Hem för leverans av Bredband/TV/Telefoni. Kostnaden för denna tjänst är just nu 146 kronor i månaden som läggs på månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 60 garageplatser, 8 utomhusparkeringar samt 21 platser i P-hus Råcksta vid Råcksta T-banestation. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats.

Viktiga dokument

Om området

Vällingby Råcksta

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina naturområden och strandpromenad utmed Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. På ett par minuters gångväg når du Råcksta tunnelbana som endast är en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

Vällingby Parkstad är till största delen en nyproducerad stadsdel som vuxit fram på senare år med många nya bostäder. Inom kort kommer även antalet rastauranger och butiker att öka i området som får en genomgående hög standard.

Bromma/Vällingby är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På gång-/cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad