Jämtlandsgatan 90

Bilder

Fast Pris

1 700 000 kr

Bevaka slutpriset

Jämtlandsgatan 90 , Vällingby Centrum , Stockholm

Ljus och välplanerad 1:a med fina materialval och fönster i två väderstreck! Renoverat kök och rum med plats för säng och soffa. Stambytt badrum. Kort gångavstång till Vällingby C med stort utbud av butiker och T-bana.

24 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 441 kr inkl Värme, VA & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
24 kvm
Våning:
2,5
Lägenhetsnummer:
88
Byggår:
1952
Fast Pris:
1 700 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
*1495 000:- 1 2019-10-13 12:38

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

24 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med ljusa väggar och bra förvaring. Ljusinsläpp från fönster.

DUSCH/WC
Direkt till vänster ligger det fräscha stambytta badrummet med ljus klinkers och vitt kakel med en blå bård. Här finns duschhörna med duschstång, toalett och spegelskåp.

KÖK
Renoverat kök med bra förvaring. Bänkskivan är av mörk laminat som matchar de gråa köksluckorna samt klinkergolvet väldigt väl. Här finns kyl/frys samt ugn och spis, en integrerad köksfläkt.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Bra förvaringsmöjligheter. Här inryms det du behöver såsom säng (platsbyggd), TV-hörna och matbord med stolar osv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2,5 av 3, hiss finns ej

Pris

1 700 000 kr Fast Pris

Avgift

1 441 kr inkl Värme, VA & Bredband

Andel i föreningen

0,2597%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ritbrädet 1

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Antal lägenheter

189

Antal hyresrätter

36

TV och Bredband

Gruppanslutning via fiber från Ownit och Kabel-TV från Comhem. Ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad