Rödklövervägen 94

Bilder

  • Såld!

Rödklövervägen 94 , Hässelby Villastad , Stockholm

Äntligen ett enplans parhus i trevligt skick med ett av adressens kanske bästa lägen. Minimalt med insyn. Huset innehar fina attribut som fritt ljusflöde från stora fönsterpartier i motsatta väderstreck, altan i bästa solläge och en stor trädgård. Två separata ingångar med möjlig uthyrningsdel! Vinterbonad gäst-stuga på tomten som även kan bli ett extra sov/arbetsrum. Omtyckt samfällighet där garage i längan ingår samt en p-plats framför. Friköpt tomt. Nära affär och kommunikationer.
Varmt välkomna!

119 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
241 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
4 258 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in till detta trevliga och varma hem med stora sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp. Gott om förvaring i form av garderob samt avhängningsyta med hatthylla och skohylla. Fint ljusinsläpp från de anslutande rummen och från det frostade fönstret på dörren. Väggarna pryds av en ljusgul tapet och på golvet ligger ett parkettgolv.

KÖK
Praktiskt kök med fina ek luckor och gott om förvaring i skåpen och i lådorna. Ljust kaklat stänkskydd över den vita laminatbänkskivan. Köket är utrustat med diskmaskin från Cylinda, ugn, spis, inbyggd spisfläkt med kryddhylla samt kyl och frys. Väggarna är målade i en pistagegrön kulör och på golvet ligger ett parkettgolv. Matplats med plats för 4-6 personer. Inbyggt skafferi med vackra utsmyckningar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för den stora familjen, ljusa väggar och golv av trä. Här finns plats för både soffgrupp, arbetshörna och matsalsgrupp som är beläget intill det vackra fönstret med färgat glas och spröjs. Gott om ljusinsläpp från de stora och låga fönsterna i olika väderstreck samt stiliga fönsterbrädor av sten. Utgång till den härliga trädgården med altan och gräsmatta.

TRÄDGÅRD
Lummig trädgård med mysiga sittplatser och mycket vegetation. Solig altan under tak med vindskydd. Här finns plats för både utemöbler och grill - perfekt under sommarhalvåret! Gott om förvaring i den charmiga friggeboden samt förvaringshörnan under tak.

SOVRUM ETT
Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Bra förvaring i de inbyggda garderoberna som snyggt smälter in med den övriga interiören. Väggarna pryds av en lättmönstrad ljus tapet och på golvet ligger en klassisk parkett. Fin utsikt mot den gröna trädgården.

SOVRUM TVÅ
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. På väggarna sitter en lättmönstrad tapet och på golvet ligger en slitstark parkett. Fint ljusinsläpp från de stora och låga fönsterna samt trevlig utsikt mot uteplatsen.

SOVRUM TRE
Trevligt sovrum med utmärkt ljusinsläpp från det stora och låga fönstret. Plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Ljusa väggar och parkettgolv.

DUSCHRUM/WC
Badrummet är utrustat med vit kommod, wc, spegelskåp med förvaring samt duschhörna med frostat glas. Väggarna pryds av en mönstrad våtrumstapet. Vädringsfönster.

BADRUM
Ljust och rymligt badrum med badkar och fönster. Kakel i en ljusgrå kulör samt vit inredning som bland annat kommoden, wc, och spegelskåpet med förvaring och belysning.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med torkskåp och tvättmaskin från Cylinda. Gott om förvaring i skåpen och på hyllorna samt bra arbetsyta.

FÖRRÅD/GROVENTRÉ
Perfekt extra utrymme med flera garderober och hyllsystem. Utgång till trädgård.

GÄSTHUS
På tomten finns ett gästhus/tonårsboende som är en stor resurs till huset.
Huset är isolerat och el indraget och blir ett extra sov/arbetsrum.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 maj 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Strandärten 12

Övriga byggnader

Gäst-stuga på tomten

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

51 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 900 kr
El: 7 100 kr
Väg, samf: 19 600 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår :Garage, bredband och TV (basutbud], vatten & avlopp, renhållning, snöröjning etc.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 091 000 kr, varav byggnadsvärde 1 713 000 kr

Summa pantbrev

700 000 kr

Tomt

Areal: 241 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Rödklövern GA:1

Om området

Hässelby Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga ingår samt en p-plats. Fri parkering inom området.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Håkan Jansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad