Östersundsgatan 7, 6 tr

Bilder

Östersundsgatan 7, 6 tr , Vällingby Råcksta , Stockholm

KOMMANDE försäljning! Kontakta mäklaren för mer information gällande bostaden.

Stilren tvåa i nyskick som bland annat erbjuder:

- Mindre livsmedelsbutik, takterrass, biosalong, dygnet runt öppet gym i huset.
- Nyöppnad Hemköp runt hörnet.
- Tunnelbanans gröna linje ligger 1 minut bort och tar dig till Stockholms C på ca 30 minuter.
- Stort ljusinsläpp.
- Rymligt, helkaklat duschrum.
- Populär förening.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1614
Byggår:
2015/1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med fina materialval. Nyskick med en trivsam ljus atmosfär.

HALL
Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring i form av en klädavhägningsplats samt i direkt anslutning en klädkammare med hyllor och garderob. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget. Ingång till badrum.

DUSCHRUM
Stort duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Vägghängd wc, dusch, handfat, spegel och väggskåp. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskapsyta. Härligt fönsterparti och två franska balkonger ger rummet och lägenheten ett trevligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Öppen planlösningen mot kök.

KÖK
Modernt och välplanerat kök. Vit skåpinredning, vitt kakel samt mörk arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskbänk, diskmaskin, inbyggd micro, spis, spisfläkt samt kyl och frys. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Även här är ekparkettgolv och målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 15, hiss finns

Avgift

2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,40347%

Andel av årsavgiften

0,40347%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015/1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Vattenfallet 8

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre tobaksbutik med postombud.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 100 kr och pantsättningsavgiften på 450 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat flera kollektiva avtal för medlemmarna. Det finns en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring. De har även tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.

Föreningen har beslutat att fr.o.m. årsskiftet 2018/2019 ska vattenförbrukningen mätas individuellt för varje lägenhet och faktureras efter förbrukning. Hur avgiften kommer korrigeras är ännu inte bestämt men om den korrigeras blir det en sänkning eftersom kostnaden för vatten då inte längre är inräknad.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv och motionsspår.

Kommunikation

150 meter till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällinby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).
I Råcksta finns idag bl.a. pizzerior och gym samt så finns närmaste matbutik, ICA Söderberga, på ca 9min promenadavstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad