Mirabellbacken 9

Bilder

Accepterat Pris

2 700 000 kr

Bevaka slutpriset

Mirabellbacken 9 , Hässelby Strand , Stockholm

Accepterat Pris

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet om 3 rok högst upp med hiss nära Mälaren i lugna Hässelby Strand. Rymligt vardagsrum med stora panoramafönster och två sovrum i söderläge ger ett genomgånde ljusinsläpp i hela lägenheten och en öppen vy över Mälaren.

- Inglasad Balkong
- Oslagbar sjöutsikt
- Högst upp med hiss
- Stabil förening
- Mälaren

I BRF Mirabellen hittar du en av Västerorts stabilaste föreningar med låg belåning samt välskött sedan många år tillbaka. Lägenheten hittar ni i ett lugnt och barnvänligt område med ett par hundra meter till Mälaren med dess underbara bad och promenadstråk. På några minuters promenad finns fritidsaktiviteter för alla åldrar såsom friluftsbad, 4,5 km elljusspår, tre båtklubbar, fotbollsplaner, ridhus, ishall, minigolf, vintertid skidspår runt knutarna och skridskoåkning på Mälarens is.
Till lägenheten hör en matkällare och ett stort källarförråd på drygt 6 kvm. Dessa förråd ligger i samma trappuppgång som lägenheten.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 299 kr inkl värme, VA, obl. tillägg om 208kr Kabel-TV (grundutbud) och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
282
Byggår:
1957
Driftskostnad:
541 kr/månad
Accepterat Pris:
2 700 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Mirabellbacken 9! Denna lägenhet är belägen högst upp i hus med hiss. Fantastisk sjöutsikt från Mälaren. Lägenheten är riktad i direkt söderläge vilket ger det ett fantastiskt ljus och utan insyn. Två stora sovrum, vardagsrum, inglasad balkong, stambytt badrum samt stort kök. Välkommen till Hässelbys pärla!

HALL
Välkommande hall med gott om möjligheter till förvaring. Ni har även en klädkammare med skjutdörrar att tillgå om hallen inte skulle räcka till.
Är värmegolv i hallen som ger en behaglig känsla. Säkerhetsdörr samt gallerlås.

BADRUM
Stambytt badrum med toppmattad tvättmaskin, kommod, WC, duschvägg. Finns även ett vädringsfönster. Helkaklat med vit kakel och beige klinker. Även här har vi golvvärme.

KÖK
Det stora köket med vita skåpsluckor, bänkskiva i ek, maskinell utrustning i form av stor spis, diskmaskin, kyl & frys. Finns gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor vilket gör köket till en naturlig plats för större sällskap.

SOVRUM 1
Genom köket och vardagsrummet tar du dig till det första av två sovrum. Gott om plats för dubbelsäng och arbetshörna.

VARDAGSRUM
Orginalparkett pryder golvet. Härliga panoramafönster ger ett oemotståndligt ljusinsläpp. Utgång till den inglasade balkongen.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetshörna.

BALKONG
Inglasad balkong med infravärme. Direkt söderläge. Markis.

ÖVRIGT
Matkällare samt förråd om cirka 6 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

2 700 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 299 kr inkl värme, VA, obl. tillägg om 208kr Kabel-TV (grundutbud) och bredband

Driftskostnad

6 496 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 1 400 kr
Övrigt: 2 496 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Övrigt avser obligatorsk kabeltv & nternetuppkoppling

Andel i föreningen

0,22363%

Andel av årsavgiften

0,22374%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas

Övrigt

Renoveringar som är utförda i närtid

2005-2008 Stambytt
2005-2008 Elstambyte
2009 Fiber installerat
2010 Inspektion och reparation av tak
2011 / 2012 ny undercentral, återvinning av mekanisk ventilationsluft

Föreningen har precis tecknat ett nytt gruppavtal för sina medlemmar för Bredband och TV. För 208 kr/månaden (Obligatoriskt) får medlemmarna följande:

-Bredband med en hastighet på 100/100Mb
-Ownit IP-TV (Fiber-TV) med TV-1 bas
-Analog-TV (Kabel-TV) i koaxialnätet med 17 kanaler
-Fri anslutning med IP-telefoni via Bredband (Ingen abonnemangsavgift).
-En Router och en Digitalbox till Ownit IP-TV

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar pågår på Mirabellbacken.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering (7-dygns parkering) samt längs gatan på Mirabellbacken. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad