Bättringsvägen 6, 4 tr

Bilder

Accepterat Pris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Bättringsvägen 6, 4 tr , Vällingby Råcksta , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS!

Modern och rymlig tvåa om 67,5 kvm.
Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, vitmålade väggar. Köket är vitt med gråa bänkskivor, goda förvaringsmöjligheter och bra ytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrummet är den perfekta sällskapsytan för att umgås, plats för både stor matgrupp och soffgrupp. Ett stort sovrum med bra ljusinsläpp och bra förvaring. Mysig balkong samt ett helkaklat duschrum med golvvärme. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.

Nära till kommunikationer och affärer då Vällingby centrum ligger ett stenkast bort, där finns det mesta man kan tänkas behöva!

Välkomna!

67,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 218 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
425 kr/månad
Accepterat Pris:
1 995 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob och plats för avhängning och byråer. Parkettgolv som även är genomgående i hela lägenheten samt ljusa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Från hallen stiger du in i det ljusa och rymliga vardagsrummet, lägenhetens perfekta sällskapsyta. Vitmålade väggar och ljusinsläpp med fönster i två väderstreckl ger rummet en öppen och luftig känsla. Det finns gott om utrymme för både en större matgrupp, soffgrupp och mediamöbler. Från vardagsrummet har du utgång till den möblerbara balkongen med ett glastak.

KÖK
Välplanerat kök med vitvaror från Electrolux, bra arbetsytor för dig som gillar att laga mat. Vita skåpsluckor, röda glaspartier på väggarna samt gråa bänkskivor. Bra förvaring i form av skåp och i köket finner du även ett städskåp.

SOVRUM
Här får du med marginal plats med en dubbelsäng. Ekparkett och vitmålade väggar. En stor garderobsvägg ger även bra förvaring. Fönster med bra ljusinsläpp.

BADRUM
Modernt helkaklat duschrum utrustat med WC, golvvärme, handfat, stort spegelparti, tvättmaskin, torktumlare, dusch med infällbara duschväggar, handukstork samt skåp för förvaring. Vitt kakel på väggarna samt svart klinker på golv.

BALKONG
Stor och möblerbar balkong med en fantastisk utsikt ut över området. Här får du plats för en matgrupp/loungedel för att kunna njuta av solen på bästa sätt.

Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Accepterat Pris

Avgift

5 218 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,351%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Bättringen 1

Övrigt

Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Vårdträdet

Om föreningen

I föreningens två hus finns totalt 37 lägenheter, adresserna är Råckstavägen 80 och Bättringsvägen 6. Det finns även 33 p-platser som hyrs ut för 300 kr/månad. Föreningen äger fastigheten Bättringen 1. Ekonomisk förvaltare är Teoge. Köparen betalar överlåtelseavgiften som är 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr per pant. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningens hemsida är www.vardtradet.se.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad