Mirabellbacken 14

Bilder

Utgångspris

2 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Mirabellbacken 14 , Hässelby Strand , Stockholm

SÖT TREA!

Missa inte chansen till denna välplanerade 3:a i populära brf Mirabellen! Här bor du bekvämt med stambytt badrum, balkong i söderläge samt tunnelbana och livsmedelsbutik på ca 5 minuters promenadavstånd. Intill fastigheten finns stora, härliga grönområden med motionsspår samt Maltesholmsbadets populära badstrand. Låg avgift och förening med mycket bra ekonomi. Välkommen!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 234 kr inkl värme, VA + 208 kr obligatorisk bredbandstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
342
Byggår:
1957-1958
Driftskostnad:
475 kr/månad
Utgångspris:
2 295 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och hemtrevlig hall med praktisk klinker innanför entrédörren som går lätt att torka av. Väggarna är vitmålade och resterande hallgolv är av laminat. I anslutning till entrén finns ett skåp samt längre in i hallen finns ytterligare 6 garderober.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med klinker. Ett fönster skänker badrummet ett fint ljusinläpp. Här finns WC, tvättmaskin, handfat med ett spegelskåp ovanför, duschhörna och ett praktiskt vägghängt skåp för förvaring av hygienartiklar.

KÖK
Hemtrevligt kök med plats för matbord. Väggarna är målade i vitt och golvet är av laminat. Köksluckorna är vita med knoppar av stål. Den maskinella utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys samt en diskmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ett stort ljusinsläpp från fönster längs med hela ena kortsidan av vardagsrummet. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt. Från vardagsrummet tar du dig även ut på lägenhetens balkong i soligt läge.

SOVRUM 1
Stort sovrum som vid behov kan delas av till två mindre sovrum. Från detta sovrum har du även sjöglimt av mälaren vintertid. Golvet är av laminat och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt rum, med golv av laminat och väggar målade i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

2 295 000 kr Utgångspris

Avgift

4 234 kr inkl värme, VA + 208 kr obligatorisk bredbandstillägg

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,2198%

Andel av årsavgiften

0,21973%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957-1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + 1 isolerglas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar pågår på Mirabellbacken.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering (7-dygns parkering) samt längs gatan på Mirabellbacken. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad