Helgumsvägen 2, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Helgumsvägen 2, 3 tr , , Stockholm

Påkostad gavellägenhet om 80 kvm med exklusiva tillval. Inglasad balkong i underbart syd-västläge med mycket sol. Genomgående ekparkett och öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Stort badrum med kakel och klinkers. Hiss i huset och möjlighet till garageplats. Närhet till T-bana, gym, Hemköp och grönområden. Populär och välskött förening.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 285 kr inkl värme, va, kabel-tv & förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
443
Byggår:
2008
Driftskostnad:
691 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helt underbara & välplanerade gavellägenhet som erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum och kök i öppenplanlösning med brett fönsterparti, rymliga sovrum, modernt kök, fräscht badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger endast ett stenkast från bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. I denna bostad kan man inte misslyckas med att trivas. Varmt välkomna.

Hall: Ljus och välkomnande hall med klinkergolv vid entrén som sedan övergår till ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Här finns plats för avhängning genom den stora garderoben med skjutdörrar och mindre hallmöbel. Målade väggar samt ingång till badrum, sovrum med klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Badrummet är smakfullt inrett med behagliga matta färger - klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet erbjuder duschörna, handdukstork, handfat med kommod och infälld unik spegel. Möjligt att installera badkar efter behov. Kombinerad Tvättmaskin/Torktumlare finns.

Sovrum 1: Ytskikten består av ekparkett och vitmålade väggar och här finns även en stor klädkammare med ekparkett. Här når man även klädkammaren med ekparkett och vitmålade väggar. Vita hyllor och klädstänger.

Kök: Kök med öppen planlösning och hög standard på materialval/tillval. Utrustad med integrerad kyl/frys/diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt kolfilterfläkt- Vit skåpsinredning med bra förvaring och glasskiva ovan arbetsytor. Matplats intill fönster med rikligt ljusinsläpp.

Vardagsrum: Ljust och öppet vardagsrum i anslutning till kök. Goda sällskapsytor och rikligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck.

Balkong: Inglasad balkong med bästa solläge. Balkongen är utrustad med konstgräs. Här finns eluttag samt praktisk balkongdörr som enkelt går att ställa i vädringsläge.

Sovrum 2: Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng samt hemmakontor för arbetsnarkomanen. Ett stort fönsterparti. Ytskikten består av ekparkett och målade väggar och här finns även 3 garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 285 kr inkl värme, va, kabel-tv & förråd

Driftskostnad

8 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,744%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2012
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Föreningen ingår i en samfällighet som har garage under grannfastigheten.
Föreningen har även installerat bergvärme för att sänka sina uppvärmningskostnader.

Övrigt

Till bostaden hör ett förråd

Förening

Namn

Brf Norrskenet

Om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 137 stycken lägenheter. Adresserna är Råckstavägen 15-19, Helgumsvägen 2-4 och Multrågatan 11-17. Marken är friköpt och ägs av föreningen. Det finns en övernattningslägenhet som kan bokas av medlemmarna för 250 kr/natt. I port nr 17 ligger den gemensamma grovtvättstugan. Cykelförråd finns i byggnad på innergården. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av MBF. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 1163 kr. Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 465 kr. Föreningen har tecknat en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, bostadsrättsinnehavare tecknar hemförsäkring på egen hand.

Besök gärna föreningens hemsida för med information: www.norrskenet.net

TV och Bredband

Föreningen har avtal tecknade för internet via fiber med Ownit (1000 /mbit). Tv via Ownit där grundutbudet av kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar 89 parkeringsplatser varav 79 är i garage. Garageplats hyrs ut för 600 kr/mån och parkeringsplats utomhus kostar 300kr/mån

Övrigt

Avgifterna sänktes i januari 2016 med 10%.

Om området

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Philip Davidsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad