Rättar vigs väg 65

Bilder

Utgångspris

3 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Rättar vigs väg 65 , Vällingby Nälsta , STOCKHOLM

Charmigt 60-tals gavelradhus i bostadsrättsform med perfekt läge i lugnt villaområde samt med kort
promenadavstånd till såväl Spånga som Vällingby. Bekväm boendeform där föreningen ansvarar för allt yttre
underhåll medan ni själva kan njuta av ett boende med villakänsla!

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 116 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, carport och yttre underhåll
Typ:
Radhus
Boarea:
98 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
183
Byggår:
1961
Driftskostnad:
1 665 kr/månad
Utgångspris:
3 595 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med en mindre entré som sedan tar dig in till den större delen av kapprummet. Här finns det en rymlig skjutdörrsgarderob. På golvet ligger mörkt klinkergolv med värmeslingor.

GÄSTTOALETT
Utrustat med WC, handfat, kommod, och ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ovanför handfatet sitter kakel som snyggt matchar det mörka klinkergolvet.

KÖK
Ljust kök med vita skåpsluckor och rött kakel. Vitmålade väggar samt ett mörkt laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, integrerad micro, diskmaskin, kyl och frys i full höjd samt en ugn. Gott om förvaring bakom skåpsluckor samt skåpen under arbetsbänkarna.

VARDAGSRUM
Vitmålade väggar med en lekfull fondtapet och ett charmigt ekparkettgolv. Under trappen finns ett förråd för praktisk förvaring. Här ryms en större matgrupp för finare middagar med familj och vänner, stor soffgrupp samt mediamöbler. Utgång till altanen i sydvästligt läge med många soltimmar. Här kan du avnjuta goda måltider utomhus. Utanför altanen finns en gräsplätt som förvaltas av föreningen men är perfekt för lekstunder med barnen.

ÖVRE PLAN

HALL
På golvet ligger linoleumgolv och väggarna är vitmålade. Inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Här har du även lucka till vinden som erbjuder ytterligare förvaring.

SOVRUM 1
Plats för dubbelsäng och annat möblemang. Linoleumgolv och vitmåladeväggar. Gott om utrymme för förvaring.

SOVRUM 2
Från detta sovrum är utgången till balkongen som vetter mot sydväst. Här finns beiga väggar med fondtapet i matchande kulör vilket ger en rofylld känsla och hög mysfaktor. Plats för dubbelsäng, garderober, nattduksbord och byrå. En garderob finns.

SOVRUM 3
Utrymme för säng och nattduksbord samt en garderob för förvaring finns.

BADRUM
Ljus badrum med kaklade väggar i vitt och en grå bård samt vitt klinker på golvet. Utrustat med WC, badkar, handdukstork, spegelskåp samt tvättmaskin. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

GJORDA RENOVERINGAR

2017 - Nytt tyg till markis
2011 - GästWC, nytt golv, toalettstol och handfat
2011 - Värmegolv hall
2010 - Köket renoverades

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

3 595 000 kr Utgångspris

Avgift

5 116 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, carport och yttre underhåll

Driftskostnad

19 986 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 000 kr
El: 8 986 kr

Kommentar

Bostadsrättsförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,269%

Andel av årsavgiften

1,269%

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus i 2 plan

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Bergvärme

Övriga byggnader

Det finns tvättstuga i föreningen

Övrigt

Till bostadsrätten hör en carport och ett stort förråd som båda ligger bredvid huset.

Förening

Namn

Brf Staren 1

Om föreningen

I föreningen finns 15 radhuslängor på adresserna Starbovägen och på Rättar Vigs väg. Ombildningen till bostadsrätter skedde 2008 och totalt är det 76 radhus varav 9 är hyresrätter. Det finns även en gemensam tvättstuga i separat byggnad.

Marken innehas med äganderätt av föreningen. Boende har nyttjanderätt och skötselansvar för egenplanterad växtlighet på framsida och baksida samt den uteplats som finns på baksidan. Gräsmattor sköts av föreningen.

Till varje lägenhet hör ett förråd, antingen i anslutning till carport eller i källare i de gula husen. Föreningen har några extra förråd som hyrs ut, kontakta styrelsen för mer info. Andra utrymmen än förråd får inte användas för förvaring.

Till varje bostadsrättslägenhet hör en uppställningsplats för bil. I föreningen finns 43 carportplatser, en garageplats och 28 p-platser. Parkeringsplatser får hyras ut i andrahand till boende i föreningen. Ansökan om detta ska lämnas till styrelsen.

Föreningen planerar inga avgiftsändringar under 2018. Ekonomisk förvaltare är Storholmen. Överlåtelseavgift betalas med 2,5% av prisbasbeloppet och pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet. Dessa avgifter betalas av köparen.

Föreningens alla lägenheter är anslutna till stadsnätet för bredband, telefoni och IP tv. Alla lägenheter har också anslutning till Comhems kabeltv nät.

Föreningensexpedition ligger i källaren på huset Starbovägen 12-20. Expeditionen är öppen första måndagen varje månad, kl 18.30 - 19.30. På föreningens hemsida finns mer information, http://staren1.se/index.html.

Om området

Vällingby Nälsta

Nälsta är ett lugnt och vackert område som ligger mellan Spånga och Vällingby. I området är det mestadels villor och radhus, men även några flerbostadshus. Till Vällingby är det ca 1,5 km och till Mälaren är det cykelavstånd. Huset har som nära granne populära Starboparken, med en stor parklek där det finns rikligt med utomhusaktiviter för barnen.
Nälstaskolan har också en nybyggd och mycket uppskattad parkourpark som även har fina lekmöjligheter också för de yngre barnen.

Kommunikation

I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Busshållplats längre ner på gatan.

Närservice

Närhet till Nälstabadet med utomhuspool, minigolfbana och gym. I närliggande Vällingby City, Kista galleria, Barkarby handelsplats och Bromma Blocks finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet förskolor bland annat populära Järneken som ligger på gångavstånd, Harspåret 7, förskolan Trolleborgen och förskolan Västergöksvägen 115.
På gångavstånd finns även fina grundskolor som till exempel Nälstaskolan (årskurs F-6). Skolan har närhet till skog, mark och bad.

Parkering

Fritt inom området. Carport hör till bostaden.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad