Renfanegränd 61

Bilder

  • Såld!

Renfanegränd 61 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

Friköpt gavelkedjehus i barnvänliga området Kälvesta! Huset ligger i perfekt läge på en återvändsgata, garage intill huset samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Insynsskyddad altan på baksidan och lättskött tomt. Fastigheten är besiktigad, radonmätt samt en dolda-fel försäkring är tecknad. Perfekt för familjen!

- Familjevänligt område
- Välskött samfällighet
- Garage intill huset
- Närhet till matbutik, kommunikationer samt naturområden

VÄLKOMNA!

130 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
362 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 360 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Välkomnade hall med utrymme för avhängning samt en garderob. Väggarna pryds av en blommig tapet samt golv i tegelfärgat kakel. Från hallen har du ingången till entréplanets WC.

WC/Duschrum
Helkaklat badrum renoverat 2014 i en trevlig ljusrosa kulör med två fönster som inbringar ljus i rummet. Utrustat med WC, badkar, dusch med vägg i glasbetong, stort handfat med förvaring, handuksstork, golvvärme samt spotlights i taket.

KÖK/MATPLATS
Stort rum med gott om plats för en större matgrupp för den stora familjen. Här finner du en öppen spis för att utöka mysfaktorn vid middagarna. Mellan matplats och kök har du en bardisk med mycket förvaringsutrymme för köksmaskiner och liknande. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl & frys samt en diskmaskin. Bänkskiva i lättskött rostfritt, rosa kakel samt vita skåpsluckor, Vitmålade väggar och laminatgolv. Från köket och matplatsen har du ingång till tre av husets sovrum samt tvättstugan.

SOVRUM 1
Rymligt och ljust rum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Vita väggar med en bord som skiljer av samt ett ljust laminatgolv. Fönster för trevligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Husets största sovrum med utgång till den trädäckade altanen. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober om så önskas. Väggarna är tapetserade i en gul färg och på golvet finns ett ljust laminatgolv.

SOVRUM 3
Sovrum eller kontor beroende på behov. Ljust laminatgolv och tapetserade väggar i grönt. Här har du två garderober för förvaring.

TVÄTTSTUGA
Från köket tar du dig enkelt in till husets tvättstuga där du har gott om avlastningsyta för tvätt. Utrustat med tvättmaskin (Samsung), torktumlare (BOSCH), skåp och diskho. Utgång till altanen och tomten finns även från detta rum. Linoleummatta samt en randig våtrumstapet.

ALTAN
Stor altan i trä, byggd 2013. Här har du plats för loungemöbler, matgrupp och grill utan problem! Utöver altanen finns även mycket tomt kvar som är helt insynsskyddad och i gavvelläge. På tomten finns ett förråd för förvaring av trädgårdsverktyg och liknande. På tomten finns även en mindre stuga.

- ÖVRE PLAN -

VARDAGSRUM
Ljust och stort rum som är en perfekt sällskapsyta för familjen. Plats för en soffgrupp, mediamöbler samt bokyllor. Parkettgolv och tapetserade väggar.

ALLRUM
Från vardagsrummet har du ett rum som går att använda som ett gästrum, sovrum eller ett hobbyrum. Här finns ett förråd samt tre garderober. Linoleummatta och gula tapeter på väggen.

FÖRRÅD/WALK IN CLOSET
Ett utrymme som idag används som ett tv-rum men kan enkelt göras om till en walk in closet eller ett förråd om man behöver ytterligare utrymme för förvaring. Ljusa väggar och ett ljust laminatgolv.

SOVRUM 4
Sovrum på övre plan med parkettgolv och tapetserade väggar med en bord, vit färg upptill och blå nedtill. Plats för dubbelsäng om så önskas.

RELAX/BASTU
Husets relaxavdelning med en loungedel samt en bastu, här kan du tillbringa många avslappnande timmar.

WC/DUSCHRUM
Snyggt helkaklat duschrum från 2015, vitt klinker samt grått kakel i två olika nyanser. Utrustat med spotlights i taket, duschväggar, handukstork, WC, golvvärme, handfat med förvaring under samt ett fönster.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans kedjehus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 mars 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 2-glas kopplade
Bjälklag: Betong med ovanpåliggande uppreglat golv
Tak: Papp

Övrigt

Altan på baksidan.
Garage intill huset.

Fastighetsbeteckning

Jordrevan 37

Övriga byggnader

Utförda renoveringar:
2013 Altan byggd.
2014 Duschrum på entréplan
2015 Duschrum på övre plan

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 322 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 074 kr
Väg, samf: 27 000 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 5 748 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I samfälligheten ingår: Snöröjning, renhållning, uppvärmning och V/A. 2550 kr/mån.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 140 000 kr, varav byggnadsvärde 1 837 000 kr

Summa pantbrev

2 240 000 kr

Tomt

Areal: 362 kvm
Tomttyp: Hörntomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Jordrevan GA:1-GA:2
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-01/6899
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-01/6900

Om området

Vällingby - Kälvesta

Kälvesta består i huvudsak av radhus- och villabebyggelse. I Kälvesta finns det gott om fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. I närområdet finns det fina parklekar för minstingarna i familjen, bland annat parkleken Ripvidet och Björnidet. Grimsta naturreservat erbjuder motionsspår, promenadstråk längs Mälaren, populära strandbad, ridklubb, ishall, båtklubbar och mycket mer. Skola och dagis finns alldeles i närheten, det tar 5 minuter promenad till skolan (Björnboda skolan) och 5 minuter promenad till närliggande förskola.

Kommunikation

För att lättast ta sig till Kälvesta åker man med busslinje 116 från Vällingby eller Spånga, till närmsta busshållplats är det ca 200 meter. I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Närmaste mataffär är Coop, dit är det bara några ca 3 minuter promenad. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Tilliggande huset finns garage samt plats för parkering på uppfarten. I området finns även ett flertal datumparkeringar.

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad