Jämtlandsgatan 150

Bilder

  • Såld!

Jämtlandsgatan 150 , Vällingby Centrum , Stockholm

Välplanerad 1:a med Vällingby C runt hörnet!

Varmt välkomna till denna väldisponerade 1:a om 33 kvm med balkong! Rymligt och lättmöblerat allrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som soffgrupp samt skrivbord. Från rummet är det utgång till den mysiga balkongen med förmiddagssol. Stora fönster och ljusa ytskikt ger ett härligt ljus i lägenheten. Trivsamt och välplanerat arbetskök. Helkaklat och rymligt badrum med badkar. Perfekt lägenhet för dig som vill bo centralt och ha en hög standard på ditt boende.
Välskött förening med stabil ekonomi.

Lägenheten är belägen centralt i Vällingby med butiker, restauranger, biograf, bibliotek och kommunikationer runt knuten, endast ca 100 meter till tunnelbanan som tar dig direkt till Stockholm Central på ca 25 min. I området finns gott om grönområden med motionsspår, utomhusgym och närhet till bad både inom-/och utomhus.

33 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 170 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
160
Byggår:
1952-1953

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnade hall med nytt ljust golv, vita väggar och avhängningsyta.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum, handdukstork, badkar, handfat och WC.

ALLRUM
Stort rum med fint ljust golv, nymålade vita väggar, fyra garderober och fönster i två väderstreck vilket ger ett stort och fint ljusinsläpp. I alla fönster finns persienner. Från rum finns utgång till en härlig balkong.

KÖK
Välplanerat arbetskök med fönsterparti och utsikt över närområdet. Vita väggar, ljusa skåpluckor, kallskafferi, vitt kakel ovan bänkar och rostfri diskbänk.
Maskinutrustning består av spis, kyl/frys och micro.

BALKONG
Härlig balkong med förmiddagssol belägen mot grönområde.

Övriga utrymmen
I fastigheten finns rymligt källarförråd, cykelförråd och miljöstuga. Fin tvättstuga finns på entréplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 10, hiss finns

Avgift

2 170 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1952-1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2 glas

Övrigt

Gjorda renoveringar:
2017: Målning av trapphus
2017: Utbyte av portar
2017: Ombyggnad av f.d matkällare till förråd.
2016: Byte av dörrar cykelrum och barnvagnsrum
2016: OVK
2014:Tvättstugor
2014: Omläggning av tak

TV
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem
Bredband
Bredband via ComHem. Fastigheten är anslutet till ett fibernät från Stokab. Det är även möjligt att ansluta sig till fibernätet.

Bilplats
Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan. Det går att hyra garageplats i Vällingby Centrum via Stockholm Parkering.
Övrigt
Perfekt läge mycket nära Vällingby Centrum och T-bana som tar er till Stockholm City på endast ca 25 min. Nära även till Grimsta med fina motionsspår samt Mälaren med många badplatser och härlig strandpromenad. Hela Vällingby omges av grönområden och prunkande trädgårdar.

I närområdet finns motionsspår, utomhusgym samt nära till bad både inom-/och utomhus. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till spännande utflykter. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall.

Förening

Namn

Fyrfärgspennan 1

Om föreningen

Brf Fyrfärgspennan 1 är beläget alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41.

Stabil förening med god ekonomi. Dolt kapital i form av flertalet hyresrätter.

Tvättstuga finns i källaren på Vittangigatan 33 med 6 maskiner för boende på Vittangigatan, samt en tvättstuga med 2 maskiner finns på Jämtlandsgatan 150 för boende på Jämtlandsgatan. Två miljöstugor finns i föreningen, varav den ena ligger på Vittangigatan 25 för portarna 3-25, samt en ligger på Vittangigatan 27 för portarna 27-41 och Jämtlandsgatan 150. Det finns flera cykel- och barnvagnsförråd på Vittangigatan samt ett utrymme för både cykel och barnvagnar på Jämtlandsgatan.

Fiberanslutning finns framdraget till vissa av lägenheterna, i de lägenheter detta saknas får den boende på egen bekostnad dra in det. Leverantör av fibernät är Stokab. De operatörer som sedan finns att välja på kan man hitta på Stokab.se. Om fiberanslutning saknas och man inte själv heller vill dra in fiber så kan man alltid gå via ComHem. ComHem är även leverantör av kabel-TV.

Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan.

Föreningen har en hemsida, för ytterligare information besök gärna den på: http://fyrfargspennan1.bostadsratterna.se

Antal lägenheter

158

Antal hyresrätter

32

Antal lokaler i föreningen

2

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad