Blomsterkungsvägen 142

Bilder

  • Såld!

Blomsterkungsvägen 142 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Fast pris!
Ring för bokning av visningstid.

I attraktivt och barnvänligt läge finner ni detta idylliska och topprenoverade radhus med väldisponerade ytor och många grundförbättringar.

- Nyrenoverat Kök
- Nyrenoverade Badrum
- Friköpt tomt
- Omlagt tak
- Inflyttningsklart

118 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
184 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 241 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

TRÄDGÅRD
Det första ni möts av är en vacker och påkostad stenläggning, en rymlig altan samt utomhusförråd. Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek. Stor träaltan på både fram- och baksida som inbjuder till mysiga grillkvällar. Sol under nästan hela dagen och kvällen.

HALL
I entrén välkomnas du av en ljus och trevlig hall. Här finns avhängningsdel och plats för skoskåp. Gråmålade väggar och parkettgolv som sträcker sig ut till vardagsrum och kök. Entrédörr med kodlås från 2018.

WC/DUSCHRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det stilrena duschrummet renoverat 2015. Modernt utförande i en tidlös kombination av grått klinkergolv och vitt kakel. Utöver det finns wc, kommod och fönster som bidrar med både ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Elpanna från 2015.

KÖK
Ett riktigt drömkök från 2015 med allt du kan önska. Köksluckor i vitt utförande som snyggt matchar den mörka mosaiken och framhäver den stilrena fläkten. Väl tilltagen arbetsbänk i glas. Vitvarorna är integrerade och rostfria, även micro samt fristående kyl och frys i full höjd finns. Vitvaror från Bosch och Siemens. Den generösa matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Köket har ett vackert parkettgolv i ek som fortsätter ut till vardagsrummet, väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget med vacker ekparkett och väggarna är gråa. De stora fönsterpartierna och utgången till altanen i sydvästligt läge skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Den halvöppna planlösningen ger både en härlig rymd och ett fint samspel mellan kök och vardagsrum.

ÖVRE PLAN

HALL
Vitmålad trapp med ekparkett på golvet i hallen. Härifrån når du samtliga rum på övre plan. Klädkammare/förråd finns. Lucka till vinden finns här.

BADRUM
Ett stort fint badrum med smakfulla färgval totalrenoverat 2015. Grått klinkergolv och grått kakel. I badrummet finns badkar med duschvägg, handdukstork, kommod och spegelskåp. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och tvättho ovan samt skåp med vita luckor. Här finns goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1
Fint sovrum med ekparkett, gråmålade väggar samt fönster mot husets baksida.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Hyllsystem från Ikea och plats för ytterligare förvaring. Utsikt mot husets baksida och utgång till balkongen.

SOVRUM 3
Stort och luftigt master-bedroom med gott om plats för dubbelsängen. Plats för skjutdörrsgarderob samt byrå. Genomgående ljust rum med gråa väggar och ekparkettgolv. Utsikt mot framsidan och altanen nedanför.

GJORDA RENOVERINGAR

2018 - Yttertak omlagt med betongtakpannor, läkt och papp och stuprör/hängrännor
2018 - Ommålade väggar
2017 - Ny ytterdörr
(Tidigare ägare)
2015 - Ny elpanna för vattenburet system (Bosch AWM 5-9)
2015 - Nya radiatorer samt vatten- och radiatorrör
2015 - Badrum entréplan
2015 - Badrum övre plan
2015 - Kök
2015 - All el omdragen
2015 - Altan på både fram- och baksida
2015 - Balkong har fått nytt golv och är målad
2015 - Isolerglas
2015 - Fasad målad
2015 - Genomgående parkett
2015 - Genomgående vitmålat innertak

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Elpanna vattenburen

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 november 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas + 1 isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Luft/vattenvärmepump kan installeras för lägre driftkostnader.

Fastighetsbeteckning

Blomkronan 46

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 900 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 500 kr
Väg, samf: 12 000 kr
Försäkring: 10 800 kr
Övrigt: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Under övrigt är larm från Verisure inkluderat kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 576 000 kr, varav byggnadsvärde 1 198 000 kr

Summa pantbrev

3 000 000 kr

Tomt

Areal: 184 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Blomkronan GA:1
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-02/46521
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 01-IM2-2000/98634

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

På Blomsterkungsvägen 116 finns Backluras lokala matbutik Knallen. Annars har Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad