Söderberga Allé 58, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Söderberga Allé 58, 4 tr , Bromma - Söderberga Allé - Bec , Stockholm

SÄLLAN TILL SALU!

Äntligen en 5:a i populära Brf Soltunet. HÖGST UPP i huset finner du denna fina lägenhet med fyra sovrum och två duschrum. Genomgående ljus lägenhet med stora sällskapsytor och en stor möblerbar balkong med en härlig utsikt över innergården. Perfekt för familjen.

Välkomna!

108 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 178 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3353
Byggår:
1994-1995
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

108 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnade hall med tegelliknande kakel på golvet samt vitmålade väggar. I hallen finns en garderob för en smidig klädförvaring samt utrymme för avhängning och sko placering längs med väggen. Korridoren som sträcker sig från hallen till sovrum 1 tar dig till samtliga duschrum och längs med hela väggen har du garderober.

VARDAGSRUM
Det stora sällskapsrummet där man kan avnjuta många timmar med nära och kära. Här har du gott om plats för större soffgrupp, mediamöbler, läshörna eller matgrupp. Två stora fönsterpartier bringar in ett trevligt ljus i hela rummet. På golvet pryder ett parkettgolv samt ljust tapetserade väggar.

DUSCHRUM/WC
Lägenhetens mindre duschrum med blå plastmatta på golvet och vitmålade väggar, vid duschdelen är väggarna kaklade. Utrustat med WC, dusch, handfat och spegel på väggen.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA
Det stora duschrummet och även här finns blå plastmatta på golvet samt att väggarna pryds i vitt kakel med en blå bord. Utrustat med dusch, WC, handfat, tvättmaskin, hyllor för förvaring, bänkskiva ovan tvättmaskinen för avlastning, handukstork samt spegel på väggen.

SOVRUM 1
Längs med korridoren från hallen tar du dig in till ett av det större sovrummen med gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv. I rummet finns ett stort fönster för ljusinsläpp och tre garderober för förvaring.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet har du ingång till det andra sovrummet, går även att använda som arbetsrum för den som önskar. Rogivande rum med ljust tapetserade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 3
Lägenhetens master bedroom, här har du plats för dubbelsäng, byrå, nattduksbord. Längs med en vägg har du garderober hela vägen för praktisk klädförvaring. På golvet har vi parkettgolv och väggarna är tapetserade i en lugnande blå färg.

KÖK
Välplanerat rum med utrymme för en matgrupp om ca sex personer. Välutrustat kök med spis, ugn, kyl & frys från Siemens och diskmaskin. Bänkskiva i rostfritt, vita skåpsluckor och mellan dem ett vitt kakel med en träbord. Du har tillgång till många luckor och skåp för förvaring av köksredskap. Från köket har du utgång till den mysiga balkongen, belägen högst upp i huset ger en trevlig utsikt ut över innergården. På balkongen kan du möblera med matgrupp eller loungemöbler.

SOVRUM 4
Vid köket har vi ytterligare ett sovrum med en ljus linoleummatta och vita väggar. Rummet är ljust och luftigt och gott om plats för en säng och byrå. En garderobsvägg för förvaring samt ett fönster som ger ett härligt ljus i rummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

6 178 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

1,1488%

Andel av årsavgiften

1,1487%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1994-1995

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2013
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Ett förråd om 9 kvm på vinden tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Brf Soltunet

Om föreningen

Föreningen BRF Soltunet är en äkta bostadsrättsförening bestående av två byggnader med adress Söderberga Allé 48-64. Totalt finns 117 lägenheter upplåtna med bostadsrätt i varierande storlek från 1 till 5 rok. Föreningen har en mycket stark och stabil ekonomi där man nyligen kunnat sänka avgifterna och målsättningen framöver är att de ska vara oförändrade eller kunna sänkas.

Tillgång finns till två gårdshus som inrymmer gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu och cykelrum. Man har även en kommersiell lokal för uthyrning. Föreningens medlemmar kan hyra gemensamhetslokalen för 100 kr/natt i max fem nätter åt gången. I lokalen finns 4 sängplatser samt kitchenette med
kylskåp.

För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida - www.brfsoltunet.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

117

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I lägenheterna finns uttag för Kabel TV, bredband och telefoni via Bredbandsbolaget. Det analoga grundutbudet för TV (Ca 15 kanaler), fiberbredband (Bredband 100, ca 60-100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Övrigt kanalutbud och snabbare bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Möjlighet att hyra p-platser och garageplats genom föreningen. P-platser kostar från 325 kr/månad och garage 600 kr/månad. Just nu finns det gott om lediga p-platser medan det är kort kö-lista för garage. Hanteringen av detta sköts av Know How Sweden AB som nås på 08-376340 eller info@knowhowsweden.se

Renoveringar

Föreningen byggnader stod klara 1995 och är i genomgående gott skick. Man följer en underhållsplan men i dagsläget planeras inga större renoveringar. Mer info om åtgärder som utförts och kommande finns i bifogad årsredovisning.

Ekonomi

Föreningen har en synnerligen god och välskött ekonomi, vilket gjorde att man 2015 kunde sänka avgifterna med 5 %. Trots detta fortsätter man att amortera på sina lån, vanligtvis 1-1,5 milj kr per år. Målsättningen framöver är att avgifterna ska vara oförändrade eller kunna sänkas.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

E-post

info@brfsoltunet.se

Om området

Bromma - Söderberga Allé - Bec

Ett lugnt och barnvänligt boende med nära till naturen och trevliga motions områden. Under sommaren finns flera badplatser att tillgå bland annat Kaananbadet och Ängbybadet.

Kommunikation

Buss 115 tar 10 min till Vällingby. Gångavstånd till tunnelbanan(Råcksta)

Närservice

I området finns en ICA butik som har öppet 9-21. Söker man shopping finns Vällingbycentrum och populära Bromma Blocks med ett 70-tal butiker och restauranger.

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad