Starbovägen 22

Bilder

  • Såld!

Starbovägen 22 , Vällingby Nälsta , Stockholm

FAST PRIS!
GAVELRADHUS I BOSTADSRÄTTSFORM!

Nu har du möjligheten att förvärva ett stort radhus om 115 kvm i populära Vällingby Nälsta! Huset erbjuder två uteplatser i form av en terass på baksidan och en balkong. Två renoverade badrum samt tre-fyra sovrum. Perfekt för en barnfamilj!

- Gavelradhus
- Populärt och barnvänligt område
- Två uteplatser
- Bra kommunikationer till Spånga samt Vällingby

Välkomna!

115 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 004 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, p-plats och yttre underhåll
Typ:
Radhus
Boarea:
115 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
1117
Driftskostnad:
1 583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

-ENTREPLAN-

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning för ytterkläder. Lättstädat klinkergolv i tegelröd färg och tapetserade väggar.

KÖK
Stort kök med plats för en stor matgrupp om ca 6-8 personer om man önskar. Köket är utrustat med kyl & frys, spis och spisfläkt. Gott om skåp för förvaring. Rummet pryds av en grå linoleummatta, vitmålade väggar samt en gul tapet. Bänkskiva i rostfritt och vitt kakel ovan det. Två fönster ger ett härligt ljusinsläpp och fönsterbrädan i marmor är en trevlig detalj.

MATRUM/SÄLLSKAPSRUM
Ett trevligt rum som är perfekt som en sällskapsyta så som ett tv-rum eller matsal. Rummet går även att använda som ett sovrum om så önskas. Parkettgolv och tapetserade väggar. Från rummet tar du dig enkelt till vardagsrummet genom två otroligt vackra fönsterdörrar med spröjs.

VARDAGSRUM
Här har du möjlighet att möblera med matplats eller soffgrupp med mediamöbler. Parkettgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet har du utgång till den stora uteplatsen på baksidan där du kan uppleva många trevliga stunder, det finns plats för både loungemöbler och matgrupp.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat duschrum som renoverats för ca 7 år sedan. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, fönster, element och en snygg duschvägg i betongglas. Väggar i gråmelerat kakel och grå klinker på golvet.

-ÖVRE PLAN-

ALLRUM
Stort allrum med utgång till husets balkong som ger en härlig vy över området. Här har du även ingång till samtliga sovrum och badrummet.

WC/BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades för ca 3 år sedan. Ljust luftig känsla i rummet med det gråmelerade kaklet samt gråfärgad klinker på golvet. Utrustat med två spegelskåp, handfat, badkar, WC samt golvvärme. Ett fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Rogivande rum med utrymme för dubbelsäng och nattduksbord. En vägg med garderob för bra förvaring för kläder. Linoleummatta och tapetserade ljusa väggar.

SOVRUM 2
Stort sovrum och även detta rum finns det gott om utrymme för större möblemang såsom dubbelsäng, skrivbord och nattduksbord. Inbyggd garderob finns för förvaring. Linoleummatta och röda tapeter.

SOVRUM 3
Tredje sovrummet är också stort med gott om utrymme, rummet bjuder in till vila med den blåa tapeten och ljusa linoleummattan. Två fönster ger även ett trevligt ljusinsläpp. Garderob för förvaring finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 004 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, p-plats och yttre underhåll

Driftskostnad

19 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 400 kr
El: 7 000 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,489%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus i 2 plan

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Arvölet 1

Övriga byggnader

Till lägenheten tillhör ett förråd och en p-plats precis utanför bostaden.

Övrigt

Ett förråd tillhör lägenheten, de ligger i källaren.
Utanför huset ligger p-platsen som tillhör bostaden.

Finns möjlighet att hyra ytterligare p-plats eller förråd för den som önskar.

Förening

Namn

Brf Staren 1

Om föreningen

I föreningen finns 15 radhuslängor på adresserna Starbovägen och på Rättar Vigs väg. Ombildningen till bostadsrätter skedde 2008 och totalt är det 76 radhus varav 9 är hyresrätter. Det finns även en gemensam tvättstuga i separat byggnad.

Marken innehas med äganderätt av föreningen. Boende har nyttjanderätt och skötselansvar för egenplanterad växtlighet på framsida och baksida samt den uteplats som finns på baksidan. Gräsmattor sköts av föreningen.

Till varje lägenhet hör ett förråd, antingen i anslutning till carport eller i källare i de gula husen. Föreningen har några extra förråd som hyrs ut, kontakta styrelsen för mer info. Andra utrymmen än förråd får inte användas för förvaring.

Till varje bostadsrättslägenhet hör en uppställningsplats för bil. I föreningen finns 43 carportplatser, en garageplats och 28 p-platser. Parkeringsplatser får hyras ut i andrahand till boende i föreningen. Ansökan om detta ska lämnas till styrelsen.

Föreningen planerar inga avgiftsändringar under 2018. Ekonomisk förvaltare är Storholmen. Överlåtelseavgift betalas med 2,5% av prisbasbeloppet och pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet. Dessa avgifter betalas av köparen.

Föreningens alla lägenheter är anslutna till stadsnätet för bredband, telefoni och IP tv. Alla lägenheter har också anslutning till Comhems kabeltv nät.

Föreningensexpedition ligger i källaren på huset Starbovägen 12-20. Expeditionen är öppen första måndagen varje månad, kl 18.30 - 19.30. På föreningens hemsida finns mer information, http://staren1.se/index.html.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad