Funäsgatan 6-8, Vån 8

Bilder

  • Nyproduktion med stilfull arkitektur
  • Välkommen till Funäsgatan 8
  • Lyxiga balkonger i BRF Wellingeby
  • Stilfull design och arkitektur

Funäsgatan 6-8, Vån 8 , Vällingby Bromma Råcksta , STOCKHOLM

NYPRODUCERAT 2019 / FANTASTISK KVÄLLSSOL / 11 KVM BALKONG / VÅNING 8 / TVÅ MINUTER TILL T-BANA

Stilsäker och modern med en häftig arkitektur. Snart står projektet BRF Wellingeby nyproducerat och inflyttningsklart. Tag chansen att bli en första att flytta in i detta spännande boende av högsta klass.

Den här fina tvåan ligger högt upp på 8:e våningen med en fantastisk utsikt mot sydväst. Stor balkong på 11 kvm sätter guldkant på tillvaron och bjuder in till fina stunder i solen samt att beskåda solnedgången.

BRF Wellingeby består av totalt 152 lägenheter samt extra lokaler för uthyrning. Dessutom finns bland annat övernattningslägenheter, eget gym och en härlig takterrass som de boende får utnyttja.

Hiss finns i huset och p-plats är möjlig att hyra genom föreningen. Goda kommunikationer med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan.

Lägenheten är under nyproduktion med tillträde från 1:a mars 2019. Försäljning sker på ritning då visning av lägenheten inte är möjlig.

För mer detaljerad information om projektet och lägenhetens utformning och materialval, se bilagd broscher. Finns även att tillgå genom mäklare eller besök projektets hemsida - https://www.wellingeby.se/

För intresseanmälan och eventuella frågor, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg - 070-4180011

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 350 kr inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
8, hiss finns
Byggår:
2019
Pris:
2 890 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 13, hiss finns

Pris

2 890 000 kr Pris

Avgift

2 350 kr inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)

Andel i föreningen

0,578%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX system med centralt frånluftsaggregat

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Lägenheten har tillgång till en stor och härlig balkong på 11 kvm som ligger i bästa sydväst-läge vilket ger chans till fina stunder i solen på dagen, men även kvällstid.

Till lägenheten hör förråd i källaren eller entréplanet på mellan 2-5 kvm.

Förening

Namn

BRF Wellingeby

Om föreningen

I föreningen BRF Wellingeby kommer de första lägenheterna att bli inflyttningsklara i mars 2019. Som entreprenör står Hökerum bygg och lägenheterna storlek kommer att variera från 1 till 5 rok. Totalt finns 152 lägenheter som planeras upplåtas med bostadsrätt och utöver det ett flertal lokaler. Stilfull design, moderna arkitektur och där många av lägenheterna har stora balkonger. Centralt läge med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan och med närhet till tunnelbanan. Nyproduktionen är ett av många projekt som den senaste tiden vuxit fram i den nya stadsdelen Vällingby parkstad.

Föreningen kommer att ha ett kalasrum (innehållande en gemensamhetsyta samt två övernattningsrum) och ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. Man förfogar även över flera lokaler som kommer ligga i gatuplanet och ge föreningen extra intäkter. På gården mellan husen skapas ett grönt torg
med plats för både lek och avkoppling.

Från och med att huset har slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenadgaranti som sträcker sig fem år framåt. Sakkunnig besiktningsman
avgör om och hur eventuella fel ska åtgärdas.

För mer information se projektets hemsida - https://www.wellingeby.se

Antal lägenheter

152

TV och Bredband

Föreningen har tecknat avtal med Com Hem för leverans av Bredband/TV/Telefoni. Kostnaden för denna tjänst är just nu 146 kronor i månaden som läggs på månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 60 garageplatser, 8 utomhusparkeringar samt 21 platser i P-hus Råcksta vid Råcksta T-banestation. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats.

Om området

Vällingby Bromma Råcksta

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina naturområden och strandpromenad utmed Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. På ett par minuters gångväg når du Råcksta tunnelbana som endast är en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

Vällingby Parkstad är till största delen en nyproducerad stadsdel som vuxit fram på senare år med många nya bostäder. Inom kort kommer även antalet rastauranger och butiker att öka i området som får en genomgående hög standard.

Bromma/Vällingby är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På gång-/cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte