Vittangigatan 37

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 37 , Vällingby Centrum , Stockholm

FAST PRIS!

JÄTTESÖT 1:a mitt i Vällingby centrum!

Den här lägenheten är ett perfekt förstaboende med sina 41 kvm och en rymlig balkong. Rummet erbjuder ett parkettgolv och nymålade vita väggar. Här har du ett mindre kök med kyl med frysfack, spis med två plattor, diskho samt vita skåp för förvaring. Helkalkat stambytt badrum med badkar. Balkong i solig läge och utsikt mot lummig allmänning.

- Krypavstånd till Vällingby centrum med allt man kan tänkas behöva
- Nytt golv och nymålade väggar.
- Helkaklat badrum
- Låg avgift

VÄLKOMNA!

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 587 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
-1
Byggår:
1952
Driftskostnad:
258 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna lägenhet om 41 kvm med genomgående ekparkett samt vitmålade väggar. Ett perfekt förstaboende!

HALL
Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning. Säkerhetsdörr och en innerdörr finns. Ingång till lägenhetens badrum finner du här i hallen. Via ett mindre trappsteg tar du dig ned till det resterande rummet där det finns en större klädkammare med hatt och skohylla samt en garderob.

VARDAGSRUM
Stort rum med tre fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, en vägg går igenom halva rummet och gör en avskiljning för att kunna möblera på bästa sätt. Möjlighet att ha en större säng, soffgrupp, media möbler samt ett mindre matbord. Här har du utgång till den härliga balkongen med utsikt ut över grönska och allmänning. Möblerbar med café set.

WC/BADRUM
Helkaklat stambytt badrum med vitt klinkergolv och kakelväggar där tre av väggarna är i vit och en i mintgrön. Utrustat med duschkabin, WC, handfat, spegelskåp, tvätt ställning och tvättmaskin.

KOKVRÅ
Mindre kök med två kokplattor, en kyl med frysfack, och skåp både ned och uppe för förvaring. Bänkskiva i rostfritt stål, vita skåpsluckor och vitt kakel pryder väggen. I köket finns ett fönster för härligt ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 587 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll

Driftskostnad

3 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 700 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,4562%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952 1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Fyrfärgspennan 1

Övrigt

Till bostadsrätten tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Fyrfärgspennan 1

Om föreningen

Brf Fyrfärgspennan 1 är beläget alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41.

Stabil förening med god ekonomi. Dolt kapital i form av flertalet hyresrätter.

Tvättstuga finns i källaren på Vittangigatan 33 med 6 maskiner för boende på Vittangigatan, samt en tvättstuga med 2 maskiner finns på Jämtlandsgatan 150 för boende på Jämtlandsgatan. Två miljöstugor finns i föreningen, varav den ena ligger på Vittangigatan 25 för portarna 3-25, samt en ligger på Vittangigatan 27 för portarna 27-41 och Jämtlandsgatan 150. Det finns flera cykel- och barnvagnsförråd på Vittangigatan samt ett utrymme för både cykel och barnvagnar på Jämtlandsgatan.

Fiberanslutning finns framdraget till vissa av lägenheterna, i de lägenheter detta saknas får den boende på egen bekostnad dra in det. Leverantör av fibernät är Stokab. De operatörer som sedan finns att välja på kan man hitta på Stokab.se. Om fiberanslutning saknas och man inte själv heller vill dra in fiber så kan man alltid gå via ComHem. ComHem är även leverantör av kabel-TV.

Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan.

Föreningen har en hemsida, för ytterligare information besök gärna den på: http://fyrfargspennan1.bostadsratterna.se

Antal lägenheter

158

Antal hyresrätter

32

Antal lokaler i föreningen

2

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad