Jämtlandsgatan 150, 8 tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från balkong
  • Jämtlandsgatan 150
  • Fönster från köket
  • Kök
  • Stambytt badrum

Jämtlandsgatan 150, 8 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Tvåa i Vällingby centum med en MAGISK utsikt från balkongen!

Välkomna till denna stora tvåa belägen mitt i Vällingby Centrum med närhet till kommunikationer, mataffärer och shopping. Lägenheten erbjuder ett stambytt badrum, kök med plats för matgrupp, rymligt sovrum samt en balkong med en magisk utsikt!

- Hiss i huset
- Stambytt badrum
- Magisk utsikt från balkong
- Våning 8
- Närhet till allt du kan tänka dig

VÄLKOMNA!

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 573 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
181
Byggår:
1952-1953

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med goda möjligheter för avhängning i kappdelen samt en hel vägg med garderober i korridoren mot badrummet. På golvet har du en grön plastmatta samt vita väggar.

KÖK
Kök i original med vita skåpsluckor, bänkskiva i rostfritt samt vitt kakel bakom. Utrustat med spis/fläkt, ugn, kyl/frys diskho och massa skåp och luckor för förvaring. Fönstret i köket ger dig en utsikt ut över stockholm. Utrymme för en matgrupp om fyra personer.

SOVRUM
Stort sovrum med tapetserade väggar och laminatgolv. Plats för dubbelsäng, skrivbord och nattduksbord. Här finns även möjlighet att sätta upp en garderobsvägg. Fönster ger ett härligt ljusinsläpp + en otrolig utsikt.

VARDAGSRUM
Lägenhetens sällskapsyta med gott om utrymme för soffgrupp, mediamöbler samt matplats. Parkettgolv och tapetserade väggar. Här har du även utgången till den fantastiska balkongen med en magisk utsikt!

BADRUM/WC
Stambytt badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Utrustat med WC, handfat, badkar samt element.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8, hiss finns

Avgift

3 573 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll

Andel i föreningen

0,6331%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1952-1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt

Till lägenheten tillhör ett förråd.

Fastighetsbeteckning

Fyrfärgspennan 1

Förening

Namn

Fyrfärgspennan 1

Om föreningen

Brf Fyrfärgspennan 1 är beläget alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41.

Stabil förening med god ekonomi. Dolt kapital i form av flertalet hyresrätter.

Tvättstuga finns i källaren på Vittangigatan 33 med 6 maskiner för boende på Vittangigatan, samt en tvättstuga med 2 maskiner finns på Jämtlandsgatan 150 för boende på Jämtlandsgatan. Två miljöstugor finns i föreningen, varav den ena ligger på Vittangigatan 25 för portarna 3-25, samt en ligger på Vittangigatan 27 för portarna 27-41 och Jämtlandsgatan 150. Det finns flera cykel- och barnvagnsförråd på Vittangigatan samt ett utrymme för både cykel och barnvagnar på Jämtlandsgatan.

Fiberanslutning finns framdraget till vissa av lägenheterna, i de lägenheter detta saknas får den boende på egen bekostnad dra in det. Leverantör av fibernät är Stokab. De operatörer som sedan finns att välja på kan man hitta på Stokab.se. Om fiberanslutning saknas och man inte själv heller vill dra in fiber så kan man alltid gå via ComHem. ComHem är även leverantör av kabel-TV.

Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan.

Föreningen har en hemsida, för ytterligare information besök gärna den på: http://fyrfargspennan1.bostadsratterna.se

Antal lägenheter

158

Antal hyresrätter

32

Antal lokaler i föreningen

2

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte