Rödklövervägen 8

Bilder

  • Såld!
  • Familjeidyll
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Rödklövervägen 8
  • Framsida

Rödklövervägen 8 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Välplanerat, välskött radhus med ogenerat läge mot grönskande park. Ett av de bästa lägena i området! Stor altan och balkong med fint läge mot park.
Insynsskyddad uteplats i soligt läge samt stort förråd på entrésidan. Löpande renoverat och i fint skick. 3-4 bra sovrum varav 2 med balkong. Kaklat badrum med
klinker/värmegolv och separat duschplats. Rymligt kök samt ljust trevligt vardagsrum. Garage i länga. Friköpt tomt. Nära affär och kommunikationer.

Varmt välkomna!

134 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
134 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
190 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Den charmiga grinden leder dig in till Rödklövervägen 8 med en fin altan och praktiskt förråd på framsidan. Här finns plats för utemöbler och diverse. Väl inne möts man av ett hemtrevligt hem med gott om ljusinsläpp och mysiga sällskapsytor. Goda avhängningsmöjligheter i hallen med vitmålade väggar och klinker. Stort fönster som släpper in dagsljus från köket.

KÖK
I anslutning till hallen ligger det praktiska köket med vit skåpsinredning och vitvaror från bland annat Bosch. Bra arbetsytor med kaklat stänkskydd i vitt. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger ett parkettgolv. Matplats intill köket med plats för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Kylskåp och frys.

TVÄTTSTUGA
Helkaklad tvättstuga med arbetsytor, diskho och förvaring. Tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Helkaklad gästtoalett i beiga och vita kulörer. Interiören består av ett tvättställ, spegelskåp, hylla och wc.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med snygga utsmycknader och taklister. Plats för soffgrupp, mediamöbler och sidobord. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett parkettgolv. Stora och låga fönster som släpper in fint dagsljus samt utgång till baksidan. Spotlights.

BAKSIDA
Fantastisk altan med plats för både sittgrupp och matgrupp. Utsikt mot grönska och öppning till trädgård.

OVANVÅNING

HALL
Från entrén når man den vita trätrappan som leder dig upp till ovanvåningen med stora sovrum och ett badrum. Väggarna är målade och på golvet ligger ett parkettgolv. Fönster ut mot hallen från sovrum för att släppa in extra dagsljus.

MASTER BEDROOM
Mysigt master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Bra förvaring i garderobsväggen med inbyggd belysning. Utgång till balkong.

SOVRUM
Stort sovrum som enkelt kan delas in till två sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i en ljusgul kulör och på golvet ligget ett parkettgolv. Förvaring i garderoben.

SOVRUM
Ett mindre sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Ljust målade väggar och parkettgolv. Utgång till den möblerbara balkongen med utsikt mot baksidan.

BADRUM
Stort badrum med vitt kakel och snygga mosaikdetaljer. Interiören består av ett badkar, dubbelkommod med vit skåpsinredning och spegel med inbyggd belysning. Fint ljusinsläpp från det frostade vädringsfönstret. I badrummet finns även ett kaklat duschrum med fin glasdörr och lyxig golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

1,5 plans radhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä och tegel
Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Klöverblomman 6

Övriga byggnader

Till bostaden tillhör ett förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 600 kr
Väg, samf: 19 200 kr
Försäkring: 9 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

In samfälligheten tillhör garageplats samt en p-plats.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 865 000 kr, varav byggnadsvärde 1 568 000 kr

Summa pantbrev

2 900 000 kr

Tomt

Areal: 190 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Rödklövern GA:1

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte