Starbovägen 39

Bilder

  • Såld!

Starbovägen 39 , Vällingby Nälsta , Stockholm

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN.

-En dröm för barnfamiljen med ett av områdets bästa lägen och med promenadavstånd till Vällingby Centrum!

-Ett bekvämt boende i radhus med egen trädgård men ändå med bostadsrättens alla fördelar. Den stora träaltanen har ett ogenerat sydvästläge med många härliga soltimmar. Här kan du koppla av och du slipper tänka på yttre underhåll och trädgårdsskötsel. Du betalar inte heller för lagfart eller pantbrev då det är en bostadsrätt.

-Carport, parkeringsplats och förråd intill huset underlättar i vardagen och ingår i månadsavgiften

-Smart planlösning med sällskapsytor på entréplanet och sovrummen samlade på det övre våningsplanet. Ett extra plus är de välbevarade originaldetaljerna

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 116 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, carport och yttre underhåll
Typ:
Radhus
Boarea:
98 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
153
Byggår:
1961
Driftskostnad:
1 440 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Välkomnande hall med en mindre entré som sedan tar dig in till den större delen av kapprummet. Här finns det en garderob och goda möjligheter för avhängning i form av hatthylla. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är vitmålade.

GÄSTTOALETT
Utrustat med WC, handfat, spegelskåp och ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar med en avkiljande fondtapet i blommigt mönster samt tegelfärgat klinker på golvet.

KÖK
Ljust kök med vita skåpsluckor, vita vitvaror, bänkskivor i rosfritt och trä. Vitmålade väggar samt en ljust laminatgolv. Här har du utrustning som spis, spisfläkt, kyl/frys samt en ugn. Gott om förvaring bakom skåpsluckor samt skåpen under arbetsbänkarna. Utrymme för en matgrupp som rymmer ca fyra personer. Här kan man trivas!

VARDAGSRUM
Vitmålade väggar och ett charmigt ekparkettgolv. Under trappen finns ett förråd för praktisk förvaring. Här ryms en större matgrupp för finare middagar med familj och vänner, stor soffgrupp samt mediamöbler. Utgång till den nybyggda altanen finner du även från vardagsrummet. Här kan du avnjuta många soltimmar i loungemöbler eller avnjuta goda måltider utomhus. Utanför altanen finns en gräsplätt som förvaltas av föreningen men är perfekt för lekstunder med barnen.

- ÖVRE PLAN -

HALL
En trappa med ett vackert vitmålat räcke tar dig upp till övre plan där du har samtliga sovrum. På golvet ligger linoleumgolv och väggarna är vitmålade. Inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Här har du även lucka till vinden som erbjuder ytterligare förvaring.

SOVRUM 1
Används idag som ett lekrum för barnen, men går utmärkt att använda som ett sovrum. Plats för dubbelsäng och annat möblemang. Mysig känsla med den ljusgråa heltäckningsmattan och de vitmålade väggarna. En garderobsvägg finns för optimal klädförvaring eller vad som så önskas.

SOVRUM 2
Från detta sovrum är utgången till balkongen som vetter mot sydväst. Här finns en ljusgrå heltäckningsmatta och vitmålade väggar vilket ger en rofylld känsla och hög mysfaktor. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Garderob finns.

BADRUM
Ljus badrum med delvist kaklade väggar i vitt och resterande vitmålat samt vitt klinker på golvet. Utrustat med WC, badkar, handdukstork, spegelskåp samt en kombimaskin från LG. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Ett rum som bjuder in till vila med en ljusgrå heltäckningsmatta och vita väggar. Utrymme för säng och nattduksbord samt en garderob för förvaring finns.

RENOVERINGAR 2017
Ny träaltan
Nya wc-stolar
Nya heltäckningsmattor i sovrummen

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 116 kr inkl, kabel-tv basutbud via ComHem, fiber via Ownit, carport och yttre underhåll

Driftskostnad

17 285 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 803 kr
El: 5 233 kr
Försäkring: 1 249 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,269%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus i 2 plan

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 mars 2009
Energiprestanda: 177 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till bostadsrätten hör en carport och ett förråd om ca 7 kvm som båda ligger bredvid huset.

Förening

Namn

Brf Staren 1

Om föreningen

I föreningen finns 15 radhuslängor på adresserna Starbovägen och på Rättar Vigs väg. Ombildningen till bostadsrätter skedde 2008 och totalt är det 76 radhus varav 9 är hyresrätter. Det finns även en gemensam tvättstuga i separat byggnad.

Marken innehas med äganderätt av föreningen. Boende har nyttjanderätt och skötselansvar för egenplanterad växtlighet på framsida och baksida samt den uteplats som finns på baksidan. Gräsmattor sköts av föreningen.

Till varje lägenhet hör ett förråd, antingen i anslutning till carport eller i källare i de gula husen. Föreningen har några extra förråd som hyrs ut, kontakta styrelsen för mer info. Andra utrymmen än förråd får inte användas för förvaring.

Till varje bostadsrättslägenhet hör en uppställningsplats för bil. I föreningen finns 43 carportplatser, en garageplats och 28 p-platser. Parkeringsplatser får hyras ut i andrahand till boende i föreningen. Ansökan om detta ska lämnas till styrelsen.

Föreningen planerar inga avgiftsändringar under 2018. Ekonomisk förvaltare är Storholmen. Överlåtelseavgift betalas med 2,5% av prisbasbeloppet och pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet. Dessa avgifter betalas av köparen.

Föreningens alla lägenheter är anslutna till stadsnätet för bredband, telefoni och IP tv. Alla lägenheter har också anslutning till Comhems kabeltv nät.

Föreningensexpedition ligger i källaren på huset Starbovägen 12-20. Expeditionen är öppen första måndagen varje månad, kl 18.30 - 19.30. På föreningens hemsida finns mer information, http://staren1.se/index.html.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad