Fyrspannsgatan 172, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Fyrspannsgatan 172, 4 tr , Hässelby Strand , Stockholm

Så gott som nytt med sjöutsikt från lägenhetens alla fönster! Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen och här kan du njuta av den rofyllda utsikten över Mälaren. Fina sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen och stora fönsterpartier. Modernt kök från Marbodal med neutral färgsättning. Fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin. Smart förvaring med garderober i hallen och förråd i källaren.

- Vacker sjöutsikt
- Inglasad balkong med Mälarvy
- Öppen planlösning
- Modernt kök från Marbodal
- Fräscht badrum med kombimaskin
- Låg månadsavgift
- Utmärkta kommunikationer
- Närhet till sandstrand och grönområden

51,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 889 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1402
Byggår:
2016
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en inbjudande entréhall med vitmålade väggar och ekgolvet Tarkett Viva Ek som är genomgående i lägenheten. Hallen erbjuder smart förvaring med en hel garderobsvägg och en hatthylla. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Ett stort och fräscht badrum med vitkaklade väggar och svarta klinkers på golvet. Infällda spotlights i taket. Utrustat med en vägghängd wc, tvättställskommod och badrumsskåp med belysning från Svedbergs, svängbara duschväggar i glas, handdukstork samt en kombimaskin från Electrolux med ett extra badrumsskåp över.

SOVRUM
Sovrummet inbjuder till vila med sina vitmålade väggar och ekgolv. Här finns plats för en dubbelsäng. Från fönstret har du sjöutsikt.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor och här har du sjöutsikt från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vitmålade väggar och ekgolv.

KÖK
Modernt kök från Marbodal i vitt utförande som fint smälter in i rummet. Bänkskivor och stänkskydd i laminat. Utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt och inbyggnadsugn från Electrolux.

INGLASAD BALKONG
Från vardagsrummet kommer du ut till den stora inglasade balkongen som utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. En perfekt plats för fikastunden där du kan följa årstidernas förändringar på Mälarens vatten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 17, hiss finns

Avgift

2 889 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,8562%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Piedestalen 3

Förening

Namn

Brf Mälarutsikten

Om föreningen

Brf Mälarutsikten består av ett höghus med 127 lägenheter och en lokal (Hemköp) på entréplan. Huset har totalt 18 våningar. I källarplan kommer det finnas cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Huset är anslutet till fiber. Medlemmarna tecknar själva avtal för de tjänster som önskas. Föreningen kommer äga en del av ett parkeringshus intill T-banestationen. I parkeringshuset kommer föreningen disponera 59 p-platser till de boende i Brf Mälarutsikten. Kostnaden är 750 kr/månad. Fastigheten ligger med ett suveränt läge mellan Mälaren och Hässelby strands tunnelbana. Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad