Astrakangatan 82

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 82 , Hässelby Lövsta Allé , Stockholm

I hjärtat av Lövsta Allé!

Denna fantastiska bostad erbjuder :

-Trevlig planlösning
-Uteplats i bästa solläge
-Fiber
-Populär förening

Hjärtligt välkomna!

73 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 702 kr inkl värme, Va, kabel Tv, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
211
Byggår:
2006
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
I den rymliga hallen är det ljusa väggar och ekparkett som är genomgående för lägenheten. Förvaring för ytterkläder i form av en hatthylla samt plats för garderob och skoskåp. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Direkt till vänster ligger det fräscha och rymliga badrummet. Här är det ljust klinkergolv med komfortvärme och vitkaklade väggar med en grön bård. Dusch, wc, spegelskåp, handdukstork och vädringsfönster. Tvättmaskin från Electrolux.

SOVRUM
Två sovrum med ekparkettgolv och ljust färgsatta tapeter. Båda rummen har fönster in mot den vackra innergården och gott om förvaring i de många garderoberna.

KÖK/VARDAGSRUM
Vardagsrummet och köket har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Även här är det ekparkettgolv och väggarna pryds av ljusa tapeter. Fint Vedumkök i eklaminat. Luckorna ackompanjeras av vitt kakel över de grå bänkskivorna i laminat. Utrustat med en kombinerad kyl och frys, ugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin från Electrolux samt inbyggd mikro.

UTEPLATS
Utgång från vardagsrummet till den väl tilltagna uteplatsen med gott om sol samt utrustad med eldriven markis.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 702 kr inkl värme, Va, kabel Tv, förråd samt yttre underhåll

Driftskostnad

2 400 kr/år

Andel i föreningen

1,28725%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2006

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Lägenheten ligger på entréplan med ramp upp till porten vilket gör den mer lättillgänlig än flera lägenheter runtom i Hässelby.
Till bostaden tillhör ett förråd

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På innergården ligger det separata hus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, samt cykelrum. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se. Föreningen planerar inga avgiftsändringar (samtal med ordföranden 2017-05-15). Besök gärna föreningens hemsida, http://tamburen.se.

Fiber finns indraget till alla lägenheter, från och med någon gång i sommar väljer du leverantör via IP-Only. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande finns lediga platser (2017-05-15). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen. Fri parkering på gatan.

Om området

Hässelby Lövsta Allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 500 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad