Blåklocksvägen 56

Bilder

  • Såld!

Blåklocksvägen 56 , Hässelby Södra Villastad , Stockholm

FAST PRIS

Välkomna till detta inbjudande hus i genomgående gott skick om totalt 200 kvm i barnvänliga Södra Villastad.

Här erbjuds ett boende för er som uppskattar livets goda som ex. middagsbjudningar ute på den stora altanen, lek på tomten eller bara mysiga hemmakvällar vid braskaminen

Välkommen på visning!

112 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
112 kvm
Biarea:
88 kvm
Tomtarea:
702 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
3 300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

112 kvm

Biarea

88 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTREPLAN -

HALL
Välkomnande hall med härlig golvvärme under de gråa klinkergolvet. Vita väggar och längre in mot hallen pryds golvet av ekparkett. Goda förvaringsmöjligheter med två garderober samt möjlighet att sätta upp hatt - och skohylla för avhängning.

WC/BADRUM
Smakfullt badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här har du utrustning som WC, dubbelhandfat med kommod för förvaring, handdukstork, dusch med infällbar glasvägg, torktumlare, tvättmaskin samt arbetsbänk för avlastning. Ett fönster ger ett härligt ljusinsläpp, samt spotlights i taket för trevlig belysning.

KÖK
Modernt kök med exklusiva vitvaror och goda arbetsytor för den som gillar att tillbringa tid i köket! Utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt samtliga från NEFF, diskmaskin, diskho med matkvarn samt kyl och frys i rostfritt utförande (Husqvarna). Gott om skåp och lådor för förvaring, plats för matgrupp om ca 6 personer. Här finns utgången till den soliga altanen i trä. Trevlig känsla med de vit-matta skåpsluckorna med trädetaljer, samt svart bänkskiva i laminat. Vitmålade väggar samt lättstädat grått klinkergolv. Från köket tar du dig in till ett mindre skafferi där du finner varmvattenberedaren samt en diskho.

ALTAN/TRÄDGÅRDEN
Stor trädäckad altan med utekök för härliga grillkvällar. Här kan du möblera med matgrupp samt loungemöbler. Här tar du dig även ned på tomten med äppelträd och mycket grönska. Här finner du sandlåda och utrymme för en gungställning. På tomten finns även en flaggstång samt jacuzzi för många badtimmar. Insynsskyddad tomt i form av en häck som går runt om. På den stenade uppfarten finns det plats för parkering av bilar.

SOVRUM 1/MASTER BEEDROM
Husets stora sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng, nattduksbord samt byrå. Här finns även en större garderobsvägg med svarta skjutdörrar för optimal klädförvaring samt ett städskåp. Ekparkett samt vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Rum som bjuder in till vila med vitmålade väggar och parkettgolv. Utrymme för dubbelsäng och nattduksbord. Ett fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Rofyllt rum med ljust parkettgolv samt vitmålade väggar. Perfekt som barnkammare eller kontor om man inte vill använda det som ett sovrum. Alla möjligheter finns!

- ÖVRE PLAN -

VARDAGSRUM
Husets sällskapsrum! Snedtak med högt i nock ger en otroligt härlig rymd med fönster från två olika väderstreck. Här kan du avnjuta många timmar framför braskaminen och ta en nybryggd kopp kaffe från kaffemaskinen som är inbyggd i väggen. Här är det vitmålade väggar samt ljust parkettgolv. Möblemang som matplats och soffgrupp finns det gott om plats för. På båda långsidorna finns även två katt vindar för förvaring. Från vardagsrummet finner du utgången till balkongen som ger en utsikt över hela tomten på framsidan samt ut över området. Möblerbar med mindre stol och bord.

- KÄLLARPLAN -
Möjlighet att använda som uthyrningsdel.

ALLRUM
Från entréplanets hall tar du dig ned till källarplanet via den nymålade vita trappan. Ett till riktigt mysigt sällskapsrum som är perfekt för umgänge med familj och vänner, här kan du möblera hur du vill med soffgrupp, spelrum eller vad som än behagar. Längst in i rummet finns ett pentry med kyl och förvaring. Laminatgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 4
Rum som idag används som ett kontor, här har du en groventré som tar dig snabbt till husets jacuzzi på utsidan. Laminatgolv och vitmålade väggar samt en fondvägg i tegelmönster. En garderob finns för klädförvaring.

SOVRUM 5
Sovrum med fönster för trevligt ljusinsläpp, laminatgolv och vitmålade väggar samt en garderob för förvaring.

DUSCH/BASTU/RELAXAVDELNING
Husets spaavdelning med bastu och rymlig dusch. Här kan du relaxa, njuta av lugnet och möblera med sittplatser. Golvet pryds av klinker i natursten, blågrått kakel i duschen samt vitt kakel på resterande väggar. Här finns även en stor handdukstork.

GÄSTWC
WC i modernt utförande utrustat med toalett, handfat samt golvvärme. Grått klinkergolv samt grått kakel med mörkare grå bord.

GJORDA RENOVERINGAR
- 2017 Öppen spis
- 2017 Omlagt tak
- 2017 Badrum på entréplan
- 2017 Vägg mellan kök och sovrum.
- 2017 Ytskikt

Byggnad

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direkt El och värmepump-luft/luft

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 oktober 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Stenbäret 16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 062 kr
VA: 2 332 kr
Renhållning: 3 550 kr
Försäkring: 9 656 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 202 000 kr, varav byggnadsvärde 1 523 000 kr

Summa pantbrev

4 060 000 kr

Tomt

Areal: 702 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Avloppsledning
Avtalsservitut Ledning
Avtalsservitut Tunnel
Last: Avtalsservitut: Avloppsledning, 01-IM2-57/110.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM2-71/6370.1
Last: Avtalsservitut: Tunnel, 01-IM2-57/492.1

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Södra Villastad

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad