Råckstavägen 80

Bilder

  • Såld!

Råckstavägen 80 , , Stockholm

Ljus och rymlig 2:a om 67,5 kvm i härliga Råcksta! Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, ljusa tapetserade väggar. Köket är vitt med gråa bänkskivor, goda förvaringsmöjligheter och bra ytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrummet är den perfekta sällskapsytan för att umgås, plats för både stor matgrupp och soffgrupp. Ett stort sovrum med bra ljusinsläpp och bra förvaring. Mysig balkong i soligt läge. Helkaklat badrum med golvvärme, till lägenheten tillhör även en vindsförråd.

Nära till kommunikationer och affärer då Vällingby centrum ligger ett stenkast bort, där finns det mesta man kan tänkas behöva!

Välkomna!

67,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 218 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1201

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

En trevlig lägenhet med genomgående parkettgolv, ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp. Ett badrum med golvvärme samt en stor balkong i soligt läge. Till lägenheten tillhör även ett vindsförråd.

HALL
Välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob och plats för avhängning och byråer. Parkettgolv som även är genomgående i hela lägenheten samt ljusa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Från hallen stiger du in i det ljusa och rymliga vardagsrummet, lägenhetens perfekta sällskapsyta. Ljusa tapeter och ljusinsläpp från två håll ger rummet en öppen och luftig känsla. Det finns gott om utrymme för både en större matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet har du utgången till den stora inglasade balkongen.

KÖK
Välplanerat kök med vitvaror från Electrolux, bra arbetsytor för dig som gillar att laga mat. Vita skåpluckor, kakel på väggarna samt gråa bänkskivor. Bra förvaring i form av skåp och i köket finner du även ett städskåp.

SOVRUM
Här får du med marginal plats med en dubbelsäng. Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. En stor garderobsvägg ger även bra förvaring. Fönster med bra ljusinsläpp.

BADRUM
Modernt helkaklat badrum med badkar, golvvärme och handukstork. Tvättmaskin samt torktumlare finns samt goda förvaringsmöjligheter i skåpen ovanför. Stor spegel vilket ger en rymlig känsla i rummet.

BALKONG
Stor och rymlig balkong i soligt läge. Här finns plats för en matgrupp/loungedel för att njuta av solen på bästa sätt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

5 218 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni

Andel i föreningen

0,2351%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

Vårdträdet

Om föreningen

I föreningens två hus finns totalt 37 lägenheter, adresserna är Råckstavägen 80 och Bättringsvägen 6. Det finns även 33 p-platser som hyrs ut för 300 kr/månad. Föreningen äger fastigheten Bättringen 1. Ekonomisk förvaltare är Teoge. Köparen betalar överlåtelseavgiften som är 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr per pant. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. I månadsavgiften ingår fasta abonnemangsavgifter för elen. Förbrukningskostnaden av elen mäts individuellt och debiteras separat tillsammans med månadsavgiften. Föreningens hemsida är www.vardtradet.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte