Förridargränd 11

Bilder

  • Såld!

Förridargränd 11 , Hässelby , Stockholm

POPULÄRA FÖRRIDARGRÄND !

- Friköpt tomt
- Garage i länga
- Trevlig och smart planlösning
- Södervänd trädgård
- Familjeidyll med promenadavstånd till T-bana samt Hässelby IP

Välkomna till ett trevligt radhus i Hässelby som har totalrenoverats.

Friköpta 50-tals radhus om 5 rum och kök. Smart planlösning i 4 halvplan. Ljuset flödar in i vardagsrummet på övre plan tack vare ett stort fönsterparti. Kök med anslutande matplats. 3-4 sovrum.
Lättskött och fin trädgårdstomt med planteringar och buskar. Framsidan av tomten badar i solljus tack vara nästan rakt söderläge. Baksidan av tomten har ett lugnt och fint läge mot promenadväg. Garage i länga hör till huset.

Här bor ni med närhet till tunnelbana, närservice och fina grönområden!

94 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
94 kvm
Biarea:
23 kvm
Tomtarea:
747 kvm
Byggår:
1957
Driftskostnad:
2 101 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

94 kvm

Biarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande entré med trädgård och solig altan i söderläge. Den vackra ytterdörren med sidofönster i färgat glas leder dig in till ett varmt hem med perfekta sällskapsytor. Goda avhängningsmöjligheter intill dörren samt plats för garderob och hatthylla för ytterligare förvaring. Slitstarkt klinker och vitmålade väggar.

KÖK
Ljust och luftigt kök med goda arbetsytor och bra förvaring i skåp och hyllor. Vit skåpsinredning, vitt kaklat stänkskydd och en exklusiv spisfläkt i svart som snyggt bryter av med den resterande omgivningen. Köket från Kitchn är även utrustat med keramikhäll, ugn från BOSCH och diskmaskin från GRAM. Stora vackra fönsterpartier som släpper in dagsljus och elementskydd i en vit kulör. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Stiligt badrum med vitt kakel och grått klinker. Badrummet är utrustat med en snygg kommod, duschhörna med glasvägg och vägghängd wc. I badrummet finns även en tvättmaskin och ett frostat vädringsfönster. Infällda spotlights i taket.

ARBETSRUM
En halv trappa ner finns ett perfekt extra rum med plats för kontorsmöbler och diverse. Vitmålade väggar, parkettgolv och elementskydd.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med möjlighet till att sätta upp praktiska förvaringssystem. Vitmålade väggar och parkettgolv.

MASTER BEDROOM
En halv trappa upp från entréplan finner man master bedroom med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Mysigt sovrum med grönskande utsikt. Plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vitlaserad parkett.

GÄST-WC
Helkaklad gäst-wc med marockanska influenser och golvvärme. Fint ljusinsläpp från det högt uppsatta vädringsfönstret. Interiören består av ett tvättställ, wc, och spegel.

VARDAGSRUM
Högst upp i huset ligger det rymliga vardagsrummet med fin takhöjd och stora fönster. Här finns plats för ett flertal olika möblemang med sittgrupp, mediamöbler och bokhyllor. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela huset. Utgång till balkongen som är inskjuten i fasadlivet. Elementskydd.

SOVRUM
Sovrum med fri utsikt mot framsidan. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord med mera. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad parkett.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med brutna våningsplan

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Elpanna till vattenburen el + luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 maj 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: krypgrund och betongplatta
Grundmur: Betonghålsten och blå lättbetong
Stomme: Trä + blå lättbetong
Fasad: Trä och eternit
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Fastighetsbeteckning

Avskildheten 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 222 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 765 kr
VA: 2 842 kr
Renhållning: 2 615 kr
Övrigt: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Övriga kostnader avser avgift för garage i länga. Kostnad för försäkring tillkommer. Röranalys har nu startat rörförnyelsen av de resterande huslängorna. Preliminärt 2020/2021 kommer det påbörjas i fastigheten. Mer information om detta finns på föreningens hemsida, http://hbgsamfall.info.tm. Samfällighetsavgift tillkommer på 1200kr /månad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 591 000 kr, varav byggnadsvärde 497 000 kr

Summa pantbrev

5 800 000 kr

Tomt

Areal: 747 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Grönskande trädgårdstomt med planteringar och buskar. Här finns bland annat tulpaner och hyacinter. Framsidan av tomten badar i solljus tack vara nästan rakt söderläge. Baksidan av tomten har ett lugnt och fint läge mot promenadväg.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Villa(2 st)
Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2

Övrigt

I Hässelby Gårds Samfällighetsförening ingår 487 radhus. Samfälligheten svarar för underhåll och reparation av följande gemensamhetsanläggningar:
- Vattenrör för kallvatten med avstängningsventiler från anslutningen till allmänna vattenledningsnätet t.o.m. avstängningsventilen före vattenmätaren i varje radhus
- Rör för avloppsvatten från anslutningen till allmänna avloppsnätet till underkanten av bottenbjälklaget/bottenplattan i varje radhus
- Rör för dagvatten från anslutning till allmänna nätet till den gemensamma dagbrunnen för respektive radhuslänga
- Elektriska kablar/säkringsskåp/säkringar från anslutning till allmänna elnätet fram till elmätaren i varje radhus.
Samfällighetens hemsida: http://www.hbgsamfall.info.tm

Om området

Hässelby

Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det ca 800 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga och fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad