Vittangigatan 13, 1tr

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 13, 1tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Välkomna till denna välplanerade tvåa belägen mitt i Vällingby centrum!

- Populär & stabil förening
- Låg avgift
- Stambytt badrum
- Välplanerad planlösning
- Balkong i söderläge
- Närhet till kommunikationer, affärer samt skolor.

Kommer till försäljning i mitten av Juli!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 470 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
46
Byggår:
1952
Driftskostnad:
530 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en perfekt planerad 2:a i mittpunkten av Vällingby Centrum!

HALL
Rymlig hall med ingång till samtliga rum i lägenheten. Genomgående ljus plastmatta och till vänster när du kommer in i lägenheten finner du en hall-del med inbyggd garderobsvägg och rosa/lila tapeter.

BADRUM
Helkaklat i badrum i vitt och blått. Här har du inredning så som toalett, spegelskåp, dusch samt plats för tvättmaskin. Ett fönster gör att rummet blir ljust och möjlighet för vädring.

KÖK
Bra arbetskök med stort fönsterparti som ger en öppen och härlig rymd i rummet. Plats för en större matgrupp och goda förvaringsmöjligheter. Köket består av vita skåpluckor, bänkskiva i rostfritt samt laminat. Finns, spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Du får med enkelhet plats med en garderobsvägg. Plastmatta samt rosa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Lägenhetens sällskapsyta, här får du plats med en stor soffgrupp, media möbler samt bokhyllor. Parkettgolv och tapetserade väggar. Här har du även utgång till den härliga balkongen.

BALKONG
Mysig balkong med sol från eftermiddagen till sen kväll, här kan det avnjutas många soltimmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 470 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 360 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 296 kr
Försäkring: 2 064 kr

Andel i föreningen

0,6148%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952 - 1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Fyrfärgspennan 1

Förening

Namn

Fyrfärgspennan 1

Om föreningen

Brf Fyrfärgspennan 1 är beläget alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41.

Stabil förening med god ekonomi. Dolt kapital i form av flertalet hyresrätter.

Tvättstuga finns i källaren på Vittangigatan 33 med 6 maskiner för boende på Vittangigatan, samt en tvättstuga med 2 maskiner finns på Jämtlandsgatan 150 för boende på Jämtlandsgatan. Två miljöstugor finns i föreningen, varav den ena ligger på Vittangigatan 25 för portarna 3-25, samt en ligger på Vittangigatan 27 för portarna 27-41 och Jämtlandsgatan 150. Det finns flera cykel- och barnvagnsförråd på Vittangigatan samt ett utrymme för både cykel och barnvagnar på Jämtlandsgatan.

Fiberanslutning finns framdraget till vissa av lägenheterna, i de lägenheter detta saknas får den boende på egen bekostnad dra in det. Leverantör av fibernät är Stokab. De operatörer som sedan finns att välja på kan man hitta på Stokab.se. Om fiberanslutning saknas och man inte själv heller vill dra in fiber så kan man alltid gå via ComHem. ComHem är även leverantör av kabel-TV.

Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan.

Föreningen har en hemsida, för ytterligare information besök gärna den på: http://fyrfargspennan1.bostadsratterna.se

Antal lägenheter

158

Antal hyresrätter

32

Antal lokaler i föreningen

2

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad