Doktor Robertsons väg 10

Bilder

  • Såld!

Doktor Robertsons väg 10 , Spånga Bromsten , Stockholm

Välkommen till Doktor Robertsons Väg 10, en mycket välskött familjevilla om 166 kvm. Huset är beläget i ett lugnt och familjärt område i närheten av lekpark och natur. Stor trädäckad altan i soligt söderläge och en plan trädgårdstomt.

- Bergvärme
- Besiktigat och radonmätning utförd
- Öppen spis
- Tilltalande planlösning
- Nära till kommunikationer
- Nya fönster
- Fiber indraget
- Ett totaltrenoverat badrum

83 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
83 kvm
Biarea:
83 kvm
Tomtarea:
640 kvm
Byggår:
1961
Driftskostnad:
2 810 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

83 kvm

Biarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

ENTREPLAN:

HALL
Inbjudande hall med vitmålade väggar, fint beige klinkergolv och hatthylla för ytterkläder. Längre in i hallen är det ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för en arbetshörna. Lucka upp till vinden och trappa med inbyggd belysning ner till källarplanet. Från hallen når man samtliga rum på det övre våningsplanet. Ny ytterdörr från 2017.

KÖK
Modernt och välplanerat kök som totalrenoverades 2006. Köket har en snygg linoeummatta i klinkerimitation, vitmålade väggar, fönster i två väderstreck och stämningsfull belysning med spotlights i taket och under köksskåpen. Skåpluckorna är vita bortsett från vitrinskåpen som är i frostat glas. Ovanför arbetsbänkarna i grå laminat är det vacker italiensk sjösten i grå kulör. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande bortsett från diskmaskinen som är vit. Kyl och frys från 2018. Induktionshäll från Electrolux 2010. Köksfläkt från 2006. Ugn med ångfunktion från Husqvarna 2010. Inbyggd mikrovågsugn från Exido 2006. Diskmaskin från Electrolux 2009. Trevlig matplats vid fönstret som passar utmärkt för trevliga middagar med familj och vänner.

VARDAGSRUM
Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här får man plats med både soffhörna och matsalsbord. Vardagsrummet har vitmålade väggar, vackert ekparkettgolv och beige klinker framför den öppna spisen med en braskassett från 2010. Här kan man njuta av en värmande brasa under kalla vinterkvällar. Utgång till den stora träaltanen som passar perfekt både för soliga dagar och mysiga grillkvällar.

BADRUM
Modernt totalrenoverat badrum från 2017. Grått klinkergolv med golvvärme, vitt högglans kakel. I övrigt finns här wc, badrumsskåp, dusch med svängdörrar och fönster.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattdukbord. Tapetserade väggar och ett mörkare golv. Ena väggen finns garderob för avhängning.

SOVRUM 2
Sovrum med en tegellikande tapet, fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Passar perfekt som kontor, sovrum eller lekrum.

KÄLLARPLAN:

ALLRUM
Trivsamt allrum i vinkel med vitmålade väggar, ekparkettgolv, vattenburen golvvärme och fönster. Detta rum passar perfekt som tv-rum eller hobbyrum. Här finns en bardisk med barskåp och flyttbara garderober som erbjuder bra förvaring. Möjlighet att göra om till ett extra sovrum för den stora familjen.

SOVRUM 3
Ekparkettgolv, vattenburen golvvärme, vitmålade väggar, tapetserad fondvägg, skjutdörr och ett fönster.

TVÄTTSTUGA/PANNRUM
Tvättstugan/pannrummet har blått mönstrat klinkergolv, ljusblått kakel på den nedre delen av väggarna och övre delen av väggarna är vitmålade. Tvättmaskin från Bosch 2015 samt torktumlare finns.

WC
Fräsch wc som renoverades 2006. Här är det grått klinkergolv, ljusbeige kakel med en grå bård samt wc och tvättställ.

RELAXAVDELNING
Ljust klinkergolv med behaglig golvvärme (el) och turkos mosaik på större delen av väggarna i ett vågigt mönster. Resterande del av väggarna är vitmålade. Spotlights i taket. Här finns både bubbelbadkar med jetstrålar, dusch med massagepanel och duschväggar samt bastu med LED-belysning och ljust klinkergolv. Här kan man i lugn och ro koppla av och samla nya krafter. Här finner du även en bastu.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med inredd källare

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Bergvärme och braskassett

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 september 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel

Övrigt

Radonmätning utförd vintern 2018, 100 Bq/m3.
Fiber är indraget.
Stammar och el byttes 2005-2006.
Omlagt tak 2012.
Altan byggdes 2014.
Omdränerat 2014/2015 (ej under altan).
Nya fönster 2016, samt ny ytterdörr.

Fastighetsbeteckning

Konvaljen 16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 727 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 613 kr
VA: 2 795 kr
Renhållning: 1 966 kr
Sotning: 119 kr
Försäkring: 5 915 kr
Övrigt: 319 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 892 000 kr, varav byggnadsvärde 1 264 000 kr

Summa pantbrev

3 315 000 kr

Tomt

Areal: 640 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument

Om området

Spånga Bromsten

Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde ca 1,5 km från Spånga centrum. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter. På Järvafältet som nästan ligger granne med huset finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. Vintertid är det mycket populärt med pulka- och längdskidåkning. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd. I Bromstensskolan går barnen låg- och mellanstadiet. Flertalet förskolor i närområdet.
Bara ca 50 m från huset ligger en helt nyrenoverad lekpark som har massor att erbjuda för lekfulla barn. Ett riktigt guldkorn!

Kommunikation

Till närmsta busshållsplats är det lite drygt 400 meter. Busslinje 118 trafikerar sträckan Spånga station - Hallonbergen (via Rissne), buss 512 trafikerar sträckan Spånga station - Solna centrum och busslinje 179 går mellan Vällingby centrum - Spånga station - Kista centrum - Sollentuna station. I Spånga finns anknytning till flertalet busslinjer och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter.

Närservice

Vid Bromstens torg finns matbutik, tobaksaffär och restaurang, dit är det ca 600 meter. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby Handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Goda perkeringsmöjligheter i hela området längs med vägen, perfekt när man har gäster.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad