Aprikosgatan 23, våning 5

Bilder

  • Såld!

Aprikosgatan 23, våning 5 , Hässelbystrand , STOCKHOLM

PANORAMA UTSIKT ÖVER MÄLAREN!

Kontakta mäklaren för en förhandsvisning

Fantastiskt läge med balkong i soligt sydvästläge med fri sjöutsikt över Mälaren! Välplanerad trea på Hässelby Strands gräddhylla! En mindre badbrygga ett stenkast från huset samt ett flertal bad och småbåtshamnar i närheten.
Stambytt badrum, sjöutsikt från vardagsrum, kök samt båda sovrum är en av många fördelar i detta boende.
Solid bostadsrättsförening.Tunnelbana samt matbutiker ligger på bekvämt avstånd, ca 350 meter bort.

Välkomna att bli förälskade!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 336 kr inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1958
Driftskostnad:
531 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in till en av Hässelby strands finaste treor! Redan i hallen möts man av hur ljus och luftig lägenheten är. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett slitstarkt parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben.

KÖK
Stilfullt kök med magnifik utsikt över Mälaren. Den gråa skåpsinredningen, det ljus kaklet och den bänkskivan utgör en snygg bas att inreda utefter. God förvaring i skåpen och i kökshyllorna. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kylskåp och frys. Vitmålade väggar. Sjöutsikt från kök

BADRUM
Helkaklat stambytt badrum med vitt kakel och ljusblått klinker. Interiören består av en duschhörna , handfat, spegelskåp, skåpsförvaring samt en tvättmaskin från Cylinda.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel, sidobord och matplats. Ljusa väggar med vacker väggpanel. Läckert parkettgolv och svårslagen vy över Mälaren.

BALKONG
Från vardagsrummet når man den möblerbara balkongen i soligt och fritt sydvästligt läge. Här sitter man mer än gärna och avnjuter en kaffe och den hisnande utsikten.

SOVRUM 1
Stort sovrum med heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng, sidobord och eventuella garderober.
Härligt att vakna till Mälaren!

SOVRUM 2
Ytterligare ett stort sovrum med sjöutsikt. Idag är den inredd som en walk-in closet. Plats för dubbelsäng och garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Avgift

4 336 kr inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband

Driftskostnad

6 377 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 777 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,23724%

Andel av årsavgiften

0,23724%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas bli klart i slutet av sommaren.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelbystrand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 700 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till busshållsplats för linje 119 (ca 70 meter), trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under gården och dessa platser nås direkt med hiss via källaren. Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad