Fyrspannsgatan 177

Bilder

  • Såld!

Fyrspannsgatan 177 , Hässelby Strand , STOCKHOLM

SOM NYTT!

I hjärtat av Hässelby Strand finner du denna stilrena tvåa i nyskick. Lägenheten ligger bara 1 minut från tunnelbanans gröna linje och närmaste mataffär.
Välkommen att förälska dig!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 464 kr Värme, vatten, avlopp, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉ -

Vid entrén finns det gott om förvaring i form av avhängingsplats och garderob. Ljusa väggar och mörkt klinkergolv.

- KÖK -

Vit köksinredning från Vedum med vitkaklade väggar och en mörk bänkskiva i trä-liknande laminat ger ett modernt intryck! En mindre vägg separerar hall från köksdel och ger en perfekt plats för matbord. Den öppna planlösning mot vardagsrumsdel bjuder in till ett socialt och trevligt umgänge! Stora fönsterpartier i ger lägenheten ett ljuvligt insläpp av vårens värmande strålar.
Kyl/frys från Electrolux, diskmaskin från Elektrohelios, Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

- VARDAGSRUM -

Den öppna planlösningen, genomgående ljusa väggar, parkettgolv och en takhöjd på 2,60 m ger ett luftigt och ljust intryck! Här finns plats för soffgrupp och TV. Från vardagsrummet finns utgång till den rymliga balkongen!

- SOVRUM -

Stort sovrum med plats för dubbelsäng! Garderober för förvaring.

- BADRUM -

Stilsäkert badrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme! Tvättmaskin och torktumlare med praktiskt avlastningsbord samt förvaringskåp. Här finns dusch med glasdörrar, kommod, handdukstork och spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 464 kr Värme, vatten, avlopp, bredband

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,01345%

Byggnad

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

2014/2015

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd

Förening

Namn

Brf Stationen 1

Om föreningen

Brf Stationen omfattar ett flerbostadshus med sammanlagt 68 lägenheter och 7 lokaler. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-3 rok mellan 33-76 kvm. Föreningen har bland annat inkomst i form av hyresintäkter för lokalerna på entréplanet. Huset byggdes av Hökerum Bygg AB. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna Stockholm och teknisk förvaltning ansvarar HSB för.

Föreningens medlemmar har tillgång att hyra en gemensam relaxavdelning med bastu och ett övernattningsrum med två bäddar. Det finns även ett gemensamt cykel- och barnvagnsrum.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Comhem för leverans av bredband, kabel-tv och telefoni. Varje lägenhet har ett obligatoriskt tillägg om 114 kvm / mån och då ingår bb. Detta debiteras separat.

Parkering

Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i angränsande parkeringshus. Uteplatserna kostar 600 kr/mån och platserna under tak 950 kr/månad. För närvarande är det kö, styrelsen ansvarar för kölistan.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad