Snårvindevägen 149

Bilder

  • Såld!

Snårvindevägen 149 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Trevligt och välbevarat gavelradhus i familjevänligt område! Perfekt för den stora familjen då det finns hela fyra sovrum, två badrum och ett stort sällskapsrum med en fantastiskt kakelugn. Två härliga uteplatser som ligger helt insynskyddat.
Goda kommunikationer, gångavstånd till Åkermyntan Centrum samt nära till skolor och förskolor.
Välkomna!

117 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
11 700 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
117 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
322 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 929 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

117 kvm

Biarea

36 kvm

Rumsbeskrivning

-ENTRÉPLAN -
HALL
Välkommen till Snårvindevägen 149! Inbjudande hall med gula tapetserade väggar samt ljus plastmatta. Plats för garderober och hyllor för ytterligare förvaring.

BADRUM
I anslutning till hallen finner du ett badrum med ett charmigt grönt mönstrat kakel på väggarna och våtrumsmatta. Interiören består av en wc, kommod, dusch, spegel och badrumsskåp.

KÖK
Hemtrevligt kök med vit skåpinredning och bra vitvaror. Den helkaklade väggen och alla detaljer i köket skapar ett härligt rum som man gärna spenderar mycket tid i. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. God förvaring i skåpen och på hyllorna. Social och öppen planlösning mot matplats med den praktiska arbetsbänken som delvist skärmar av. Ljusa väggar och plastmatta.

UTEPLATS
Vacker trä däckad uteplats med plats för matgrupp eller loungemöbel i valfri storlek. Perfekt trädgård för den som har gröna fingrar. Insynsskyddat.

SOVRUM/MATSAL
På entréplan ligger det första rummet med vita tapetserade väggar och parkettgolv. Används idag som en matsal men fungerar utmärkt som sovrum.

SOVRUM 1
Sovrum som även kan användas som kontor, plastmatta och ljusa tapetserade väggar. Även här finner du en garderob för förvaring.

SOVRUM 2
Ljust och luftigt rum som kan användas som sovrum, laminatgolv och ljusa tapetserade väggar. En mindre garderob för förvaring finns.

-NEDRE PLAN-

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och välkomnande spegeldörrar i original. Här finns plats för soffgrupp, media möbler och bokhyllor. Väggarna är tapetserade i mintgrön färg och parkettgolv. Här finner du även en underbar kakelugn från 1992, den ger en härlig värmekälla under sen höst och vintertid, riktig hög mysfaktor!

UTEPLATS
Fantastisk insynsskyddad baksida med trä däckad altan och trädgård som avgränsar mot allmänning. Plats för ett flertal olika möblemang med lounge möbler och solstolar. Altanen är delvist under tak - perfekt för regniga sommarkvällar!

SOVRUM 3
I anslutning till trappen ligger hemmets master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Väggarna är tapetserade i ljus färg och plastmatta på golvet.

TVÄTTSTUGA
En välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk med en diskho och hyllor för förvaring. Våtrumstapet och golv pryder rummet.

TOALETT
Helkaklat badrum från 2011/2012 i gröna och vita kulörer med golvvärme. Interiören består av ett spegelskåp, wc, dusch, handfat. Här finner du varmvattenberedaren.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Luftvämepump och direktverkande el

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Två uteplatser, förråd finns. Samt en potatiskällare.

Fastighetsbeteckning

Skörpilen 67

Övriga byggnader

Förråd på baksidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 150 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 900 kr
Väg, samf: 13 600 kr
Försäkring: 2 650 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 015 000 kr, varav byggnadsvärde 1 679 000 kr

Summa pantbrev

256 200 kr

Tomt

Areal: 322 kvm
Tomttyp: Hörntomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Skörpilen GA:1

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad