Mirabellbacken 7

Bilder

  • Såld!

Mirabellbacken 7 , Hässelby Strand , STOCKHOLM

Vid Mälaren finner ni denna läckra 1,5:a i hjärtat av Hässelby Strand!
- Renoverat kök
- Stambytt badrum
- Balkong i söderläge
- 450 m till tunnelbanans gröna linje
- 150 m till Maltesholmsbadet
- Populär förening

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 600 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
220
Byggår:
1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
En trevlig hall med mörkt klinkergolv välkomnar er in i denna mysiga lägenhet. Här finns platsbyggt förvaringsskåp och klädhängare. Väggarna är genomgående vitmålade i lägenheten.

VARDAGSRUM
Väldisponerad yta med stor gardareb med gott om utrymme för den större soffgruppen. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp med insynsfri utsikt. Väggarna är målade i en ljus ton som går fint mot ekparketten.

SOVALKOV
Mysigt rum med spotlights och gardiner för att avskärma sovalkoven från vardagsrummet.

BALKONG
Balkong i söderläge med trätrall.

KÖK
Stort kök renoverat 2014 med utrymme för matplats. Här finns kyl/frys (BOSCH), ugn och spishäll (Electrolux) samt inbyggd micro från Gorenje. Goda förvaringsmöjligheter i de många köksskåpen.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med gråa detaljer. Stambytt 2005. Klinkergolvet går i en grå ton. Badrummet är utrustat med dusch, WC, spegelskåp. Det är även förberett för tvättmaskin/tvättpelare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 600 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband

Andel i föreningen

0,13012%

Andel av årsavgiften

0,13006%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Förråd finns i samma port, samt ett mindre matförråd i källaren.
Under 2009 installerades fiberkabel till samtliga lägeheter via Ownit. Via denna fiberkabel erbjuds höghastighets bredband, digital tv samt digital telefoni.
Abonnemang tecknas med Ownit.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 3-4 kvm på samma våningsplan samt mindre matkällare.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering (7-dygns parkering) samt längs gatan på Mirabellbacken. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte