Persikogatan 83

Bilder

  • Såld!
  • Matplats
  • Balkong
  • Badrum med tvättpelare
  • Veta Värdet Joel
  • Kök

Persikogatan 83 , , STOCKHOLM

Ljus och optimalt planerad lägenhet precis bredvid tunnelbanan!

- Bra avgift
- Grym planlösning
- Nära vatten
- Balkong med eftermiddag och kvällssol!
- Fönster mot grönområden

38 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 964 kr Inkl Värme, vatten, avlopp, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i TOPPSKICK!

- ENTRÈ -
I entrén välkomnas du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här finns avhängningsdel, två stora platsbyggda garderober samt plats för skoskåp och byrå! Väggarna är vitmålade och på golvet ligger svart klinker.

- VARDAGSRUM/ALLRUM -
Öppen planlösning erbjuder sociala ytor med plats för både större matbord samt soffgrupp. Genomgående exklusiv mörk ekparkett och vita väggar ger en fräsch känsla. Med det stora fönsterpartiet och utgången till balkongen får lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrumsdelen ligger i vinkel mot balkongen. Balkongen ligger i bästa solläge. Den naturliga platsen för ett större matbord ger en praktisk avgränsning mellan vardagsrum och kök.

- KÖK -
Ett stilfullt kök med vit inredning från Vedum. Bänkskiva i grått med mycket arbetsyta! Stiliga vit kakelplattor ovan arbetsyta. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor, samt ett städskåp. Köket är fullt utrustat med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, ugn och spishäll från ElektroHelios,

- SOVALKOV -
Lugn och rofylld sovalkov i ljusa färger. Här ligger en fin exklusiv ekparkett. Rymmer en dubbelsäng.

- BADRUM -
Modernt och fräscht badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från märket Electrolux, samt handdukstork invid duschutrymmet. Vitt kakel på väggarna samt en svart kakelhörna i duschutrymmet som matchar det stilrena svarta klinkergolvet med golvvärme. Badrummet rymmer mycket förvaring i kommod och spegelskåp samt stort skåp med dubbeldörrar, allt i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 964 kr Inkl Värme, vatten, avlopp, bredband

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostanderna är individuella. Hör med mäklaren vad som är rimligt för dig.

Andel i föreningen

0,01144%

Andel av årsavgiften

0,01144%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hundgården 2

Övriga byggnader

Förråd i huset.

Förening

Namn

Brf Stationen 1

Om föreningen

Brf Stationen omfattar ett flerbostadshus med sammanlagt 68 lägenheter och 7 lokaler. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-3 rok mellan 33-76 kvm. Föreningen har bland annat inkomst i form av hyresintäkter för lokalerna på entréplanet. Huset byggdes av Hökerum Bygg AB. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna Stockholm och teknisk förvaltning ansvarar HSB för.

Föreningens medlemmar har tillgång att hyra en gemensam relaxavdelning med bastu och ett övernattningsrum med två bäddar. Det finns även ett gemensamt cykel- och barnvagnsrum.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Comhem för leverans av bredband, kabel-tv och telefoni. Varje lägenhet har ett obligatoriskt tillägg om 114 kvm / mån och då ingår bb. Detta debiteras separat.

Parkering

Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i angränsande parkeringshus. Uteplatserna kostar 600 kr/mån och platserna under tak 950 kr/månad. För närvarande är det kö, styrelsen ansvarar för kölistan.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte