Jämtlandsgatan 102

Bilder

  • Såld!

Jämtlandsgatan 102 , Vällingby Centrum , Stockholm

FAST PRIS! Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med ett perfekt läge strax intill Vällingby Centrum. Bostaden erbjuder ett stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett väl tilltaget sovrum, ett fräscht badrum med tvättmaskin och ett hemtrevligt kök. På balkongen kan du njuta av många härliga soltimmar. Utmärkt förvaring med en klädkammare i lägenheten och ett källarförråd i samma port.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 442 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
2
Byggår:
1952
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med laminatgolv och mönstrade tapeter pryder väggarna. Längre in i hallen finns ett kapprum med klädstång och två inbyggda garderober. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

SOVRUM
Ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng, garderober och skrivbord. På golvet ligger en beige linoleummatta och väggarna är klädda i ljusa tapeter. Fin utsikt med grönska utanför fönstret.

VARDAGSRUM
Ett stort och ljus rum med fönster i två väderstreck. På golvet ligger ekparkett och på väggarna är det ljusa tapeter. Utgång till balkongen med ett fint läge i området.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusgrått klinker och vitkaklade väggar. Två frostade fönster ger ljusinsläpp även här. Utrustat med en dusch med duschväggar, tvättställ, spegelskåp, vägghängd wc och en tvättmaskin från Whirlpool.

KÖK
Ett hemtrevligt kök med matplats för 4 personer. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i vit och grön kulör. Skåpluckorna är vitmålade och över den rostfria diskbänken och arbetsbänkarna i laminat sitter vitt kakel. Spis från Electrolux och en kombinerad kyl/frys från Siemens.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns smart förvaring i en klädkammare med linoleummatta på golvet och vita väggar. Här finns två linneskåp och en hylla.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 442 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,6799%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4,5 kvm i samma port.

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte