Maltesholmsvägen 153

Bilder

  • Såld!

Maltesholmsvägen 153 , Hässelby Strand , Stockholm

Accepterat pris. Attraktiv lägenhet med alla bekvämligheter man behöver i seniorlägenhet 50+. Välplanerad och genomgående välvårdad och fin lägenhet med två inglasade balkonger och helt insynsskyddad. Populär förening med fantastisk festvåning, övernattningslägenhet och bastu, allt på vån 15. Beläget intill Hässelby strand c med mataffär och t-bana.

- Accepterat pris -

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 490 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10042
Byggår:
1998

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i toppskick.

ENTRÉ
I entrén välkomnas du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här finns skjutdörrsgarderob samt plats för skoskåp och byrå. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger stengolv.

VARDAGSRUM
Genomgående fin ekparkett och vita väggar ger en fräsch känsla. Med de stora fönsterpartierna får lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för större soffgrupp. Vardagsrumsdelen ligger i vinkel mot den inglasade balkongen.

KÖK
Ett stilfullt kök med vit inredning. Bänkskiva i trä med mycket arbetsyta. Vita kakelplattor ovan arbetsyta. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Köket är fullt utrustat med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, ugn och spishäll samt integrerad micro. Balkongen ligger i sydost och tjänar som ett extra rum även under de kyligare dagarna tack vare inglasningen.

SOVRUM 1
Lugnt och rofyllt sovrum med egen balkong i nordvästligt läge med sol på eftermiddag/kväll. Även här ligger en fin ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Förvaring i form av garderobsvägg samt en stor klädkammare. Sovrummet rymmer en dubbelsäng.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med garderob. Plats för säng samt mindre kontorshörna.

BADRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det fina badrummet med bekvämligheter som tvättmaskin från Bosch, golvvärme samt handdukstork invid tvättmaskinen. Vitt kakel på väggarna med diskret grå bård som snyggt matchar klinkergolvet i grått. Badrummet rymmer mycket förvaring i kommod och spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 15, hiss finns

Avgift

5 490 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

1,93123%

Andel av årsavgiften

1,97528%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1998

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Gästsalen nr 4

Om föreningen

Föreningen förvärvade 1997-10-29 tomträtten till fastigheten Gästsalen 4, Stockholms kommun. Fastigheten består av ett bostadshus i 15 våningar med totalt 54 st lägenheter och är utrustat med 2 hissar. Den totala bostadsytan är 3936 kvm. I entrén möts ni av den vackra entréhallen med sittplatser och postboxar. Morgontidningen delas ut vid lägenhetsdörren.
Gemensamma utrymmen är samlingslokal/festvåning med kök och sällskapsrum, övernattningslägenhet, bastu med duschar och omklädningsrum, samtliga på 15:e våningen.

17 st parkeringsplatser med motorvärmare kostar 300 kr/mån (för närvarande kö). Fastigheten är Comhem-ansluten

- Festlokalen ligger på plan 15, med storslagen utsikt över Mälaren. Den rymmer upp till 50 personer och kan hyras för mellan 300 - 1 000 kr/kväll för medlemmar.
- Gästlägenheten har både pentry och duschmöjligheter, och kan hyras för 200 kr/natt för medlemmar.
- Klädkammare i varje lägenhet och varmförråd i de två nedersta våningarna.
- Tvättstuga med två tvättmaskiner, en kondenstumlare, ett torkskåp och en kallmangel.
- Cykelförråd, soprum och grovsoprum.
- Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler.

Till medlem får i första hand antagas fysisk person som fyllt 50 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätt är det tillräckligt att en av makarna uppfyller åldersvillkoret. Föreningen tillämpar detta strikt och i enlighet med sina stadgar.

För mer information ang. föreningen se föreningens hemsida: www.gastsalen4.se

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 200 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 125 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, handelsbanken, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad