Råckstavägen 82

Bilder

  • Såld!
  • Kök & vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök
  • Veta Värdet Joel

Råckstavägen 82 , Vällingby Råcksta , STOCKHOLM

Ljus och rymlig 4:a om 100,5 kvm i härliga Råcksta! Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, ljusa tapetserade väggar. Köket är vitt med svarta bänkskivor, goda förvaringsmöjligheter och bra ytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrummet är den perfekta sällskapsytan för att umgås, plats för både stor matgrupp och soffgrupp. Tre sovrum med bra ljusinsläpp och bra förvaring. Mysig inglasad balkong i soligt sydvästläge. Två helkaklade badrum med golvvärme, till lägenheten tillhör även en vindsförråd.

Nära till kommunikationer och affärer då Vällingby centrum ligger ett stenkast bort, där finns det mesta man kan tänkas behöva!

Välkomna!

100,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 839 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
314

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100,5 kvm

Rumsbeskrivning

En trevlig lägenhet med genomgående parkettgolv, ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp. Två helkaklade badrum med golvvärme samt en stor inglasad balkong i soligt läge. Till lägenheten tillhör även ett vindsförråd.

HALL
Välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob och plats för avhängning och byråer. Parkettgolv som även är genomgående i hela lägenheten samt ljusa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Från hallen stiger du in i det ljusa och rymliga vardagsrummet, lägenhetens perfekta sällskapsyta. Ljusa tapeter och ljusinsläpp från två håll ger rummet en öppen och luftig känsla. Det finns gott om utrymme för både en större matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet har du utgången till den stora inglasade balkongen.

KÖK
Välplanerat kök med vitvaror från Electrolux, bra arbetsytor för dig som gillar att laga mat. Vita skåpluckor, blå/grönt kakel på väggarna samt svarta bänkskivor. Bra förvaring i form av skåp och i köket finner du även ett städskåp.

SOVRUM 1
Kan användas som ett arbetsrum eller sovrum, ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Fönster med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Masterbedroom, här får du med marginal plats med en dubbelsäng. Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. En stor garderobsvägg ger även bra förvaring. Fönster med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Ljusa tapeter samt ekparkett, två fönster ger rummet ljusinsläpp från två olika håll. En garderob finns även för förvaring.

BADRUM
Modernt helkaklat badrum med badkar, golvvärme och handukstork. Tvättmaskin samt torktumlare finns samt goda förvaringsmöjligheter i skåpen ovanför. Stor spegel vilket ger en rymlig känsla i rummet.

WC
Helkaklat duschrum med dusch och WC, även här finns golvvärme samt handukstork.

BALKONG
Stor och rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge. Här finns plats för en matgrupp/loungedel för att njuta av solen på bästa sätt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

5 839 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband

Andel i föreningen

2,23771%

Andel av årsavgiften

2,23771%

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 november 2013

Övrigt

Uppvärmda vindsförråd finns för varje lägenhet.
Gemensamt barnvagnsförråd finns i entréerna.

Förening

Namn

Brf Båtsmanstorpet

Om föreningen

Brf Båtsmanstorpet
Omfattar totalt 54 bostadsrättslägenheter i tre punkthus med 4-6 våningar. Lägenheterna är på 2-4 rok i storlekar från 68 kvm till 100 kvm.
Inflyttning i Båtsmanstorpet skedde under andra kvartalet 2010.

Lägenheterna är belägna i Råcksta invid Råcksta sjukhem. Området bestod tidigare av en parkering till sjukhemmet, men smälter nu tydligt samman med det gröna parkstråk som ligger utefter Råckstavägen.

Överlåtelseavgift: För arbete med överlåtelse tas en överlåtelseavgift ut av säljaren med ett belopp motsvarande 2,5 % av gällande prisbasbelopp.

Fastighetsförsäkring: I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett s k brf-tillägg för medlemmarna. Det innebär att medlemmen inte behöver brf-tillägg till sin egen hemförsäkring. Kostnaden för den delen ingår i månadsavgiften (300-440 kr/år beroende på försäkringsbolag).

Personlig lösegendom ska medlemmen själv försäkra (och bör då ingå i hemförsäkringen).

EL-kostnader: I månadsavgiften ingår fasta abonnemangsavgifter för elen. Förbrukningskostnaden av elen mäts individuellt och debiteras separat tillsammans med månadsavgiften.

TV och Bredband

Bredband, bredbandstelefoni och digital-TV
Fastigheten är genom avtal med Telia ansluten till deras FiberLan nätverk. Grundavgiften för bredband, bredbandstelefoni och Telias Digital-TV inkl kanalpaketet LAGOM ingår i månadsavgiften. Man betalar således bara för telefonsamtal och ev tilläggstjänster för telefoni och TV.

Parkering

Föreningen har idag 41 st parkeringsplatser, varav 4 st handikapplatser. Inga parkeringsplatser är knutna till lägenheterna. Överlåtelse sköts av Teoge.

Vid överlåtelse

Säljaren blir automatiskt av med sin p-plats. Uppsägningstiden är 3 månader. Ny medlem ska skriftligen anmäla intresse till EKC boa@riksbyggen.se för att bli placerad i nämnda kölista. EKC upprättar avtal (kontrakt) för varje enskild plats. Om du vill veta hur kön ser ut, kontakta EKC. Ibland är kön tom och det kan finnas plats.

Hyra av ytterligare plats
Om ingen kö finns kan den, som redan har en P-plats, hyra ytterligare en plats om så önskas, men om kö uppstår sägs den extra P-platsen upp med 1 månads uppsägningstid. Villkoren för denna P-plats regleras i avtalet.

Byta P-plats
Permanent byte av p-plats kan överenskommas mellan medlemmar, som har p-plats. Bytet ska godkännas av EKC som upprättar nya kontrakt.

Funktionshindrade
Föreningens p-platser för funktionshindrade ska i första hand tilldelas de medlemmar som har handikapptillstånd. Finns inga boende med tillstånd i kö kan plats hyras av annan medlem i föreningen. Denna typ av parkering har 3 månaders uppsägningstid och villkoren regleras i avtalet.

Föreningens kontaktperson är Tommy Petersen

Kontaktperson

Sofie Hedman

E-post

sofie_brf@yahoo.com

Övrigt

Att beakta för mäklare:
Entrédörrar får inte ställas upp utan uppsikt. Sker detta ansvarar mäklaren för samtliga som kommer in i fastigheten, samt allt som sker i fastigheten under denna tid. Informationsblad får sättas upp samma dag som visning, men får inte lämnas kvar till nästa visning. Sträcker sig visningen över flera dagar tas informationsbladet ner efter varje visning och sätts upp igen inför nästa.

Om området

Karta

Hör av dig till Joel Wikström eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte