Basgränd 127

Bilder

  • Såld!

Basgränd 127 , , Stockholm

I Kälvestas grönskande och barnvänliga villakvarter finner du detta idylliska och välskötta radhus i gott skick med högt läge och trevlig utsikt, perfekt för barnfamiljen. Trädgården är lättskött med en tilltagen träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Förråd finns på tomten.

På entréplan finns kök med stor matplats, sovrum samt ett av husets badrum. På övervåningen finner ni två sovrum, förråd samt klädkammare. I souterrängplan finns stort vardagsrum med utgång till altan i söderläge. Här finns också tvättstuga/duschrum, stort pannrum/förråd, samt en WC. Fin tomt om 218 kvm med ett fantastiskt läge. Garage i länga samt ytterligare en parkeringsplats. Barnvänligt område med närhet till både Björnbodaskolan och Sörgårdsskolan samt bussar som tar dig till Spånga Station på nolltid

Välkommen på visning!

128 kvm, 6 rok

Tomträttsavgäld/år:
10 500 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
23 kvm
Tomtarea:
218 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 976 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

TRÄDGÅRD

Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött med planteringar och odlingsmöjligheter samt påkostad stenläggning. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek. Stor träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Sol under större delen av dagen.

- ENTRÉPLAN -

HALL

Rymlig hall med stort frostat glasparti samt ny ytterdörr med fönster som gör hallen ljus och välkomnande. Goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med dubbla spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar samt svart klinkergolv med elgolvvärme i entrén som sedan övergår till enstavs ekparkett som löper in i kök och matsal utan trösklar. Ljus och öppen planlösning mot matsal samt praktisk avlastningsyta mellan kök och hall.

DUSCHRUM

Modernt duschrum från 2012 med svart klinkergolv med vattenburen golvvärme samt vita helkaklade väggar. Ett stort badrumsfönster samt frostad glasdörr skänker tillsammans med infällda spotlights ett trivsamt ljus i duschrummet. Smakfulla badrumsmöbler bestående av ett brett handfat med ny kommod samt matchande badrumsskåp från 2019. Övrig utrustning är wc, duschplats med glasvägg samt spegelskåp med led-spotlights ovanför handfatet.

KÖK/MATSAL

Rymligt arbetskök från 2013. Köket är utrustat med kyl och frys i full höjd från Whirlpool, ugn/spis från Husqvarna samt diskmaskin från Electrolux. Det finns ett stort fönsterparti med vädringsfönster ut mot altanen och husets framsida. Goda förvaringsmöjligheter bakom ekluckorna och vitrinluckorna. Svart kakel och spotlightbelysning ovanför arbetsytorna. Enstavsparkett och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg i matsalen. Den generösa matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Generöst ljusinsläpp från 2 vädersträck samt ett stort valv med led-belysning som delar av kök och matsal.

SOVRUM 3

Parkettgolv och vitmålade väggar samt ett fönsterparti med vädringsfönster och fin utsikt över Kälvesta. Intill sovrummet finns en garderob samt en rymlig klädkammare.

- NEDRE PLAN -

HALL

Ljus hall med stor öppning mot vardagsrummet. I hallen ligger ett mosaikgolv och väggarna är ljust målade. Förråd under trappan.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med härlig rymd och rikligt ljusinsläpp. Stora fönsterpartier samt altandörr helt i glas ut till altanen i högt söderläge.

SOVRUM 4

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Utsikt över tomten.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA

Kombinerad tvättstuga och spa med spa-anläggning för 2 personer. Spa-anläggningen har flertalet funktioner, bla, ångbastu, bubbelbad, dusch med mera.Här finns tvättmaskin samt utrymme för torktumlare.

WC

Extra wc med ljust klinkergolv och ljusa helkaklade väggar. Wc och handfat samt spegelskåp.

FÖRRÅD/PANNRUM

Enkelt förråd med goda förvaringsytor.

- ÖVRE PLAN -

HALL

Ljus hall med takfönster och generös takrymd i trapphuset samt förvaringsmöjligheter på kattvind. Från hallen når du en rymlig klädkammare med ljust laminatgolv, vitmålade väggar samt hyllor och hängstång.

SOVRUM 1/KONTOR

Lättmöblerat sovrum med trägolv och vitmålade väggar. Fönster med utsikt till DN-skrapan under klara dagar.

SOVRUM 2

Lättmöblerat sovrum med trägolv och målade väggar. Fönster med utsikt till DN-skrapan under klara dagar.

BADRUM/FÖRRÅD

Förråd som inreddes som badrum vid uppförandet av huset. Rummet har sedan dess nyttjats som förråd. Ytskikten består av vitt klinkergolv och helkaklade väggar i en vinröd nyans. Takfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

1½ plans mellanliggande radhus med souterrängvåning

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Vattenburen värme med luft/vattenpump med stöd av elpanna

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2010
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Betong & lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

RENOVERINGAR:
2019: Badrumsmöbler med kommod samt matchande badrumsskåp
2016: Stenläggning, stuga och färdigställt altan på framsidan
2016: Fasaden
2016: Altanen på baksidan samt staketet och tomt
2016: Sovrum 4
2013: Köket.
2012: Träaltan med staket fram, av lärkträd.
2012: Duschrum entréplan
2012: Ytterdörr med Yale Doorman digitala lås
2010: 2-glas fönster superisoler i underhållsfritt PVC-material 25 års garanti mot missfärgning.
2010: Luft/vatten-värmepump installerades. Aktiva värmekonvektorer på varje plan.
2007: Tak lades om
2005: Ny elpanna installerades
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med reglerbara tilluftsventiler i fönster förutom våtrum och kök

SAMFÄLLIGHETEN RUNDELN:
- Samfälligheten bildades 1993 och här ingår 35 fastigheter med adresserna Basgränd 123-189 (ojämna nummer)
- Samfälligheten har en bra hemsida: www.rundeln.se
- Tidningen Rundeln Runt utkommer vid behov med nyheter i samfälligheten
- Gemensam vår- och höststädning med korvgrillning och fika som avslutning.
- Samfälligheten har en fantastiskt fin lekplats och sportplan som omges av gräsytor och träd. Otroligt lugn och trygg oas för barnen samt farthinder i området för en tryggare trafikmiljö.

Fastighetsbeteckning

Trubaduren 59

Övriga byggnader

Till huset tillhör ett isolerat garage med eluttag i länga samt en parkeringsplats. Gästparkering finns i anslutning till samfällighetens entré.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 716 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
VA: 3 200 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 19 440 kr
Försäkring: 3 876 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Under uppvärmning är hushållsel inkluderat. I samfällighetsavgiften ingår internet (fiber) samt TV. Samfällighetsavgiften kommer minska när kostnaden för installationen av fiber är avbetald 2024.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 099 000 kr, varav byggnadsvärde 1 535 000 kr

Summa pantbrev

2 319 000 kr

Tomt

Areal: 218 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Trubaduren GA:2
Last: Officialnyttjanderätt Vattenledning Expr Fullbordad, 01-IM2-30/595.1
Last: Officialnyttjanderätt Vattenledning Expr Fullbordad, 01-IM2-63/1683A.4

Om området

Kälvesta är ett mycket barnvänligt radhus- och villaområde i nordvästra Stockholm. Det är 3 km till både Spånga och Vällingby. I Kälvesta är det aldrig långt till omtyckta dagis eller skolor för barn i alla åldrar. I området finns fina promenad- och cykelvägar, bland annat till Mälarens strand. Johannelundstoppen med sina grönområden är extra omtyckt under vinterhalvåret då gamla som unga samlas för pulkaåkning

Kommunikation

Till busshållplatsen på Trädgårdsmästarvägen för linje 119 är det endast ca 400 meter, bussen trafikerar sträckan Spånga station - Backlura. Till Spånga station tar det ca 8 minuter. Från Spånga station tar sedan pendeltåget ca 13 minuter till T-centralen. Hållplats för busslinje 116 ligger ca 370 meter bort på Basgränd. Busslinjen trafikerar sträckan Spånga Station - Vällingby Centrum. Till Vällingby centrum tar det ca 11 minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Tunnelbanans gröna linje tar ca 28 minuter från Vällingby till T-centralen.

Närservice

Närmaste mataffär är Hemköp vid Basgränd, dit är det några minuters promenad. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I Vällingby City finns även fantastisk shopping, restauranger, bio och all tänkbar service

Parkering

Till huset tillhör ett isolerat garage med eluttag i länga samt en parkeringsplats. Gästparkering finns i anslutning till samfällighetens entré.
Gratis parkering längs med gatan.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Rami Akkawi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad