Maltesholmsvägen 165, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Maltesholmsvägen 165, 1 tr , Hässelby Strand , Stockholm

Accepterat pris! En av Hässelbys största bostadsrätter på hela 112 kvm fördelade på 5 rum och kök. Med balkong i söderläge och sjöglimt kan ni koppla av och njuta av härliga sommardagar i en trygg förening med mycket bra ekonomi. Denna exklusiva lägenhet erbjuder många fina attribut som ett modernt kök, stambytt badrum och stora härliga sällskapsytor med marmorgolv.

Alldeles bredvid föreningen finner ni stora grönområden och motionsspår i Grimsta naturreservat samt Maltesholmsbadet och ett flertal småbåtshamnar för dig med drömmen om en egen båt. Endast 7 minuters promenad till tunnelbanan. Intill Hässelby Strands centrum ligger Maltesholmsskolan för årskurs 1-6 och på andra sidan centrumet ligger Internationella Engelska Skolan för årskurs 4-9.

Ett gyllene tillfälle som sällan ges, missa inte denna underbara lägenhet med ett exceptionellt bra läge!

112 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 910 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112 kvm
Våning:
1
Byggår:
1959
Driftskostnad:
572 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med golv av Carrara marmor och vita tapetserade väggar. Här finns också en dubbelgarderob som praktiskt gömmer undan dina ytterkläder samt städskåp.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet med stora ljusa kakelplattor och grått klinkergolv. Fönstret ger badrummet ett fint ljusinsläpp. Mycket gott om förvaringsmöjligheter för dina hygienartiklar och handdukar i tvättställskommod, spegelskåp och ytterligare badrumsskåp. Här finns även en wc, dusch med svängbara duschväggar samt tvättmaskin från LG.

VARDAGSRUM & MATPLATS
I en numera öppen planlösning ligger vardagsrummet och matplatsen som erbjuder stora härliga sällskapsytor. Golvet är genomgående i dessa rum i Carrara marmor med behaglig golvvärme och väggarna är målade i en fin grå nyans. Flera stora fönsterpartier längs ena kortsidan samt utgången till balkongen ger ett rikligt ljusinsläpp som skapar rymd och ljus. För dig som önskar ett fjärde sovrum går det enkelt att lösa.

KÖK
Nytt modernt kök med neutrala färger och materialval. Ytorna är smart disponerade för att göra matlagningen till ett nöje. Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt utförande från IKEA. Fullstor kyl och frys, inbyggd mikro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och inbyggd köksfläkt. Induktionshäll från Bosch. köksluckor i vitt utförande och över arbetsbänkarna i laminat sitter glas- och stenmosaik i grått och svart. På golvet ligger mörkgrått klinker och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Här ligger samma fina marmorgolv som i vardagsrummet och väggarna pryds av vita tapeter. Rummet har ingång från köket och från vardagsrummet. Alla sovrummen har en bra storlek med plats för dubbelsäng.

KLÄDKAMMARE
Intill sovrum 1 ligger en klädkammare som erbjuder smart förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum 2 och 3 ligger vägg i vägg och nås från hallen. Här finner du en ny fin garderobsvägg med skjutdörrar. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i en beige kulör.

SOVRUM 3
Det sista sovrummet har fem stycken platsbyggda garderober, laminatgolv och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 910 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Driftskostnad

6 869 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 200 kr
Försäkring: 1 669 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,32275%

Andel av årsavgiften

0,3226%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Föreningen planerar för ett byte av samtliga hissar och tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Fastighetsbeteckning

Sängstället 1:2

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Renoveringar 2017
- Nytt kök med nya vitvaror och klinkergolv
- Ny garderobsvägg med skjutdörrar i ett av sovrummen
- Nymålat i vardagsrummet, matrummet och två av sovrummen
- Nytt golv i två sovrum
- Ny tvättställskommod, spegelskåp, väggskåp och duschväggar i badrummet

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte