Ängsullsvägen 214 D

Bilder

Utgångspris

4 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Ängsullsvägen 214 D , Vällingby Centrum , Stockholm

MODERNT BOENDE I HJÄRTAT AV KÄLVESTA!

Områdets trevligaste radhus! I Kälvestas grönskande och barnvänliga villakvarter finner du detta idylliska och välskötta radhus. En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara.

160 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
5 591 kr inkl VA, p-plats, sophämtning samt yttre underhåll + 215 kr för VA faktiskt förbrukning
Typ:
Radhus
Boarea:
160 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 308 kr/månad
Utgångspris:
4 795 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En välkomnande ljus hall med klinker i grå ton. Skjutdörrsgarderob med mycket förvaring och dörrar i spegelglas. Vitmålade väggar och infällda LED-spotlights i taket.

KÖK
Hemmets hjärta! Här finns plats för vänner och familj runt den suveräna köksön. Vit köksinredning som bryts av med stilfulla detaljluckor i trä. Blandaren från Hansgrohe, gråa kakelplattor och bänkskivan av vit kompaktlaminat. Dubbla kyl- och frysutrymmen intygar om plats för den stora familjen, liksom den sociala köksön som utgör en central mittpunkt för trevliga stunder. Ugn och häll från Electrolux.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Plats för stora möblemang och matgrupp i anslutning till kök. Vackra stora fönsterpartier med dubbla utgångar till altan. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

ALTAN
Möblerbar och rymlig altan som nås direkt från vardagsrummet. Njut av en kopp kaffe i den ljuvliga solen.

BADRUM 1
På entréplan finns ett helkaklat badrum med snyggt golv i grå ganitkeramik. Handfat med kommod, wc, duschhörna och spegel. Stora matta kakelplattor och infällda spotlights i taket.

SOVRUM 1
Sovrum 1 ligger på entréplan. Vitmålade väggar, lamellparkett och fönster åt två håll. Garderob med skjutdörrar. Kan användas som arbetsrum.

SOVRUM 2-5
På övre plan finns hela 4 sovrum med stora fönsterpartier, vitmålade väggar och lamellparkett. Plats för säng, sängbord och skrivbord med mera. Sovrum 2,3 och 5 har även platsbyggda garderober.

BADRUM 2
På övre plan finns hemmets andra helkaklade badrum med grå granitkeramik och infällda spotlights. Vägghängd wc, spegel, handfat med kommod och exklusivt badkar från Hansgrohe.

TVÄTTSTUGA
På souterrängplan finns tvättstuga och gott om förvaring i klädkammaren. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med ho. Vitmålade väggar och klinkergolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

4 795 000 kr Utgångspris

Avgift

5 591 kr inkl VA, p-plats, sophämtning samt yttre underhåll + 215 kr för VA faktiskt förbrukning

Driftskostnad

15 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 6 200 kr
El: 6 500 kr
Försäkring: 3 000 kr

Andel i föreningen

18,31753%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

1,5 plans radhus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

FTX

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Stockholm Figaro 5

Om föreningen

Förening: BRF Stockholm Figaro 5
Brf Stockholm Figaro 5 är äkta bostadsrättsförening som bildades 22 november 2013. Föreningen upplåter bostadsrättslägenheter på adressen Ängsullsvägen 214.

TV och internet
Koppartråd finns draget som möjliggör att koppla på ADSL 36mbt/s för internet och tv. Förberett för ADSL-nätverksuttag är installerade. Avtal för detta tecknas och bekostas av respektive bostadsrättsinnehavare efter önskat utbud och pris.

Övrigt
Kostnaden för lägenhetens förbrukningsel, kabel-tv och bredband samt hemförsäkring ingår ej i årsavgiften. Medlemmen tecknar på egen hand avtal och abonnemang för dessa.

Individuell mätning av vattenförbrukning kommer att ske och varje innehavare kommer att debiteras efter faktisk förbrukning (obligatoriskt tillägg utöver angiven månadsavgift).

Varje lägenhet har en frånluftvärmepump. Kostnaden för uppvärmning kan därmed uppgå till i snitt ca 200-400kr/mån per år beroende lägenhetens storlek och den egna förbrukningen, vilket debiteras innehavaren utver angiven månadsavgift.

TV och Bredband

Bredband via Telia Telejack

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad