Hundlokegränd 28 ( Vån 3 )

Bilder

  • Såld!

Hundlokegränd 28 ( Vån 3 ) , Hässelby - Lövsta allé , STOCKHOLM

SÅLD INNAN VISNING! VISNINGEN INSTÄLLD!

Bli först att flytta in i denna perfekt planerade 2:a om 48 kvm! Lägenheten har balkong i perfekt söderläge och ger därför många härliga timmar i solen. Tack vare den öppna planlösningen inbjuder lägenheten till sociala middagar med familj och vänner. Kök och badrum är fullt utrustade och lägenheten har miljöklassade vitvaror som gör att du sparar el. Med närhet till T-bana och strandbad vid Mälaren samt Vällingby centrum med all tänkbar service.

- Låg avgift
- Välplanerad
- Öppen planlösning
- Garage i huset

48 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 056 kr värme,vatten, kabel-tv, bredband och förråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
224
Byggår:
2017
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. De vitmålade väggarna och det stilfulla parkettgolvet ger ett modernt intryck. I direkt anslutning till hallen ligger ingången till badrummet.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrena kulörer. Väggarna pryds av vita breda kakelplattor och på golvet ligger en slitstarkt klinker i mörkgrå kulör. Badrummet rymmer tvättställ med kommod med spegel på vägg ovan, wc, duschörna med två glasväggar samt kombinerad tvättmaskin-och torktumlare från Cylinda.

KÖK
Modernt kök med stilrena materialval i vitt från IKEA. Generös plast för förvaring i skåp och lådor samt städskåp. Vita breda kakelplattor ovan svart bänkskiva av laminat. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys i full storlek. Här finns även integrerad diskmaskin, micro, ugn och spishäll, allt från IKEA. Plats för matgrupp finns naturligt i köket framför fönstret. Vitmålade väggar och parkettgolv. En mindre vägg delar av snyggt mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till socialt umgänge med familj och vänner, samtidigt som en mindre väg ger plats för kyl, frys och städskåp, ger en naturlig avgränsning mellan rummen. Stora fönsterpartier i tre olika väderstreck och en avskiljningsvägg mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgrupp och matplats. De vitmålade väggarna och den stilfulla ekparketten på golvet fulländar rummet. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen om i söderläge! Här kan ni avnjuta många soltimmar!

SOVRUM
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. De vitmålade väggarna, ljusa golvet och det stora fönstret skänker rummet en känsla av rymd. I sovrummet finns även en garderob och ett linneskåp. Sovrummet vätter mot norr vilket ger en lugn känsla på morgonen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 056 kr värme,vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,6918%

Andel av årsavgiften

0,6918%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Bilderna är tagna från en likadan lägenhet i huset

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.
Garage i huset

Förening

Namn

Brf Skogsstjärnan i Hässelby

Om föreningen

Förening: Brf Skogsstjärnan
BRF skogsstjärnan ligger utmed Lövstavägen med närhet till både busshållplats och tunnelbana. Kvarteret är uppdelat i tre etapper, där trapphus 1,2 och 3 ingår i första etappen. I hela kvarteret blir det totalt 127 lägenheter. Husen får fasader i nyanser som knyter an till den omkringliggande naturen. Utemiljön harmonierar med husen och får snirklande gångvägar och runda lek- och sittytor. Uteplatserna i markplan ramas in med plantering.

Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Flera cykelförråd finns i anslutning till husen.
- Garage
- Gemensamma ytor såsom sandlådor, parkbänkar, planteringar och upplysta gångytor.

FÖRRÅD
Till lägenheten disponeras ett förråd.

Antal lägenheter

127

Parkering

P-PLATS
Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).

Viktiga dokument

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad