Blåsippsbacken 101

Bilder

  • Såld!

Blåsippsbacken 101 , , Stockholm

FAST PRIS! Idyll för barnfamiljen! Högt beläget på en lugn bilfri gata ligger detta fina gavelradhus. Entréplanet erbjuder fina sällskapsytor med ett hemtrevligt kök, ett rymligt vardagsrum och ett badrum. På det övre våningsplanet finner du tre sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum. Friköpt trädgårdstomt med en lagom stor yta att rå om. Fjärrvärme och välmående samfällighet ger låga driftskostnader. Mycket omtyckt område i barnvänlig boendemiljö med närhet till förskola, skola, stormarknad samt busshållplats med bra förbindelser till Vällingby.

110 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
224 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
3 809 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Ljuset flödar in genom ett sidofönster bredvid dörren och ger ett härligt ljus till hallen. Här finns gott om plats för mycket förvaring både i inbyggda garderober och på en hatthylla med klädhängare under. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna pryds av vitmålad vävtapet. Längre in i hallen ryms ett förråd under trappen till övervåningen, här inne finns elskåpet.

KÖK
Hallen leder oss in till ett rymligt och charmigt kök! Fina ljust gråblå skåpsluckor och vitt kakel med svarta inslag pryder väggen. Samma ljusa plastmatta fortsätter in från hallen. Detta kök har stora arbetsytor i form av rostfri diskbänk och en snygg bänkskiva i teak-fanér. Generös och naturlig plats för middagsbord för ca 6-8 personer finns framför fönstret. Fullstor kyl och frys i vitt från Electrolux, hällspis med induktion och diskmaskin från Bosch och köksfläkt från Futurum.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med fin ekparkett och väggarna pryds av vita diskret mönstrade tapeter. Här finns gott om plats för både en större soffgrupp samt en läshörna. Härifrån tar ni er ut på baksidan av huset och den mysiga altanen i sydvästligt läge. Här avnjuts många soltimmar i lugn och ro invid skogen.

WC/DUSCH
I direkt anslutning till hallen finns ett av husets två badrum. På golvet ligger en ljusblå plastmatta och väggarna är av grönmålad vävtapet. I duschen sitter vitt kakel med blå bord. I badrummet finns wc, tvättställskommod och spegelskåp i vitt samt ett frostat fönster som ger möjlighet att vädra ut ordentligt.

- ÖVRE PLAN -

HALL
Väl uppe på övervåningen kliver ni in i en hall som angränsar till badrum och de tre sovrummen. Här ligger en fin ekparkett som också är genomgående i alla sovrum på övre plan. Vitmålad vävtapet.

SOVRUM 1
Härligt sovrum med ljust beigea tapeter. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. Idag är rummet möblerat som ett arbetsrum.

SOVRUM 2
Det största av de tre sovrummen. Två fönster släpper in rikligt med dagsljus. Väggarna pryds av en fint mönstrad, ljus tapet. Detta sovrum har en stor platsbyggd garderob. Plats för dubbelsäng.

SOVRUM 3
Mindre sovrum som idag används som barnkammare. Här finns plats för en enkelsäng och garderob. På väggen sitter en tapet i ljus ton.

BADRUM
Husets andra badrum. Här ligger en blå plastmatta på golvet och väggarnas övre del är tapetserade med väv som målats i en ljusrosa ton. På den nedre delen av väggen sitter ett vitt kakel med ljusrosa bord. I badrummet finns tvättställ med kommod och spegelskåp på vägg, tvättmaskin och torktumlare från Bosch med praktisk laminatbänkskiva i vitt ovan att vika tvätt på, rymliga väggskåp samt wc och badkar. Under laminatbänkskivan finns även ytterligare plats för tvättkorg eller förvaringslådor. Två frostade fönster gör det enkelt att vädra ut ordentligt.

KLÄDKAMMARE
På övervåningen i anslutning till hallen finns en klädkammare. Hyllor längs väggarna gör att det finns mycket plats för kläder och annan förvaring.

- RENOVERINGAR -

2016 - Ny spis med induktion
2015 - Ny torktumlare
2014 - Nya ekparketttgolv i hall och sovrummen på övre plan
2014 - Tapetsering vardagsrum, arbetsrum och sovrum
2014 - Radonfläkt i krypgrund
2014 - Ny diskmaskin
2013 - Ny tvättmaskin

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme genom samfälligheten

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och träfasad
Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Övrigt

Långtidsmätning av radon utförd 2014 som visar ett årsmedelvärde under 30 Bq/kubikmeter.

Fastighetsbeteckning

Ripvidet 28

Övriga byggnader

På framsidan finns en trädgårdsbod med plats för trädgårdsredskap, cyklar, m.m.

Till alla hus i området hör ett garage i länga. Parkeringsplatserna är gemensamma.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

45 719 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 281 kr
Väg, samf: 32 400 kr
Försäkring: 7 038 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Nuvarande ägare har använt 3 675 kWh/år för hushållsel. Husets del av elkostnad för radonfläkten tillkommer och betalas till grannen. I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning (fjärrvärme), vatten/avlopp, garage, sophämtning, skötsel i området samt tv, internet och IP-telefoni via fiberanslutning. I avgiften ingår bredband 1000/1000 MBit via Ownit, grundavgift IP-telefoni och analogt tv-utbud SVT 1, SVT 2, TV4, Barnkanalen, Kunskapskanalen och SVT 24. Värme och vatten mäts ej individuellt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 944 000 kr, varav byggnadsvärde 950 000 kr

Summa pantbrev

2 304 100 kr

Tomt

Areal: 224 kvm
Tomttyp: Gaveltomt

Tomtbeskrivning

På entrésidan finner du en stenbelagd uteplats, sandlåda och ett trädgårdsförråd. Baksidan erbjuder en härlig träaltan i sydvästläge. I trädgården växer äppelträd, päronträd, plommonträd, krusbärsbuskar, jordgubbsplantor, hallonbuskar och blåbärsbuskar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Ripvidet GA:1
Avtalsservitut Ledning För Fjärrvärmedistribution
Last: Avtalsservitut: Ledning För Fjärrvärmedistribution, 01-IM2-2000/78229.1

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Sandra Liedberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad