Utgårdsvägen 9C

Bilder

  • Såld!

Utgårdsvägen 9C , Spånga Solhem , Stockholm

Idylliskt läge i lugnt och attraktivt bostadsområde omgärdat av skog och grönområden! Bostadsrättsparhus från 2007 med hög standard och suverän planlösning i två plan om 139 + 32 kvm. Härlig trädgård på husets baksida med uteplats i sydvästligt läge med många soltimmar. Föreningen har en gemensam pool. Närhet till skola, dagis, affär, och bra kommunikationer. Måste ses!

139 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
6 780 kr Inkl VA, sophämtning och 2 p-platser
Typ:
Parhus
Boarea:
139 kvm
Biarea:
32 kvm
Driftskostnad:
2 588 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

139 kvm

Biarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Huset präglas av genomgående hög standard, påkostade materialval och en känsla för stil. Ett gott ytskick i samtliga utrymmen med badrum och kök i hög kvalité som bara måste upplevas på plats!

TRÄDGÅRD
Det första ni möts av är grusad uppfart med fasadbelysning som ger husets entré en mysig siluett vid skymning. Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött med planteringar, bärbuskar och odlingsmöjligheter. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek. Stor träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar i sydvästligt läge. Sol under nästan hela dagen och kvällen.

ENTRÉPLAN

HALL/ALLRUM
I entrén välkomnas du av en ljus och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns avhängningsdel och platsbyggda garderober samt plats för skoskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet är grått klinkergolv med värmeslingor.

BADRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det stilrena badrummet med golvvärme och infällda spotlights. Modernt utförande i hickorybrun kulör, tidlöst kombinerat med vitt kakel. Utöver det finns wc, kommod, badkar från Hafa och förråd.

TVÄTTSTUGA
Här pratar vi gott om förvaring. Tvättstugan, renoverad 2017, har skåp med vita luckor, arbetsbänk med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från elextrolux samt värmepanna från NIBE. Ljusgrått klinker pryder golvet med golvvärme och väggarna är vitmålade.

ARBETSRUM/SOVRUM
Funktionellt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Perfekt som hemmakontor eller extra sovrum vid behov.

ÖVRE PLAN

KÖK
Ett kök med allt du kan önska. Köksluckor i vitt utförande som snyggt matchar kaklet i mosaik. Väl tilltagen arbetsbänk i ek samt stor köksö för extra arbetsyta och förvaring. Vitvarorna är integrerade och rostfria, även micro samt fristående kyl och frys i full höjd finns. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys, micro samt ugn och spishäll. Den generösa matplatsen inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Köket har ett vackert parkettgolv i ek som fortsätter ut till vardagsrummet med en slående rymd, väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget med vacker ekparkett och väggarna är vitmålade. De stora fönsterpartierna och utgången till altanen skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger både ett trevligt blickfång och ett fint samspel mellan kök och vardagsrum.

DUSCHRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Mörkbrunt klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns dusch med duschvägg, kommod och spegel med belysning över. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp.

MASTERBEDROOM
Stort och luftigt master-bedroom med gott om plats för dubbelsängen. Gott om förvaring i flera garderober. Genomgående ljust rum med stilren fondtapet. Vidsträckt utsikt mot husets framsida.

SOVRUM
Fint sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsängen.

SOVRUM
Rymligt sovrum med utgång till balkongen. Även här ligger ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 060 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 920 kr
El: 17 640 kr
Försäkring: 2 500 kr

Om området

Spånga Solhem

Denna fastighet ligger i Solhemsområdet i Spånga och gränsar emot Nälstaområdet i Vällingby. Närområdet består av båda dessa områden.

Solhem är ett genuint gammalt villaområde med lugn och trivsam atmosfär.

Området Solhem grundades 1904. I början av seklet var Solhem centralort för Spånga socken. Detta hängde samman med att Spånga Station - som fick ett ståtligt stationshus 1908 - låg i Solhem. Under 1960-talet avstyckades tomter och villor byggdes i modern stil samtidigt som de första radhusområdena kom till.
Det första området med flerfamiljshus byggdes samtidigt på Avestagatan. Idag bor här ca 7 300 invånare (2003).

För mer utförlig information samt historia vänligen besök http://sv.wikipedia.org/wiki/Solhem

Kommunikation

Genom området löper flertalet busslinjer som tar dig till Spånga, Vällingby, Kista och Hallonbergen. Mot Spånga går buss 116, 117, 118 och 179. Från Spånga station går pendeltåget mot T-centralen, som tar ca 13 min till city.

Närservice

I Spånga C finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärrer, banker, apotek och restauranger. I Spånga finns det rackethallar och i Vällingby finns det ett stort utbud av shopping, restuaranger och gym samt bio.

Parkering

I Solhem råder datumparkering på de flesta villagator. På vissa gator finns även långtidsparkeringar med p-platser. Vid Spånga station finns avgiftbelagd infartsparkering

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad