Mirabellbacken 7, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från balkong
  • Kök
  • Fasadbild
  • Sovrum
  • Jaime

Mirabellbacken 7, 4 tr , Hässelby Strand , Stockholm

Välkommen till en välplanerad lägenhet högt upp i huset! Lägenheten erbjuder utsikt över mälaren, genomgående ekparkett, renoverat kök, balkong i söderläge och stambytt badrum. Runt knuten finns Mälarens strand med bad och båtplatser. Hiss finns i huset. Populär och välskött förening. 5 minuter till T-bana.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 518 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud) + 209 kr obligatorisk för bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
241
Byggår:
1957
Driftskostnad:
376 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Entré genom trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten.

HALL
Mycket rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av en väl tilltagen klädkammare, klädavhängningsplats samt linne- och städskåp. Redan här möts man av ljuset från de stora fönsterpartierna från vardagsrummet.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Mälaren. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till en möblerbar balkong med markis i fritt läge där man kan njuta av solens strålar under hela dagen.

KÖK
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor, nyrenoverat 2016 med nydragen el. Vit högblank skåpinredning, kakelmosaik, nerfälld diskho samt svarta arbetsbänk gör köket stilfullt. Induktionshäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, inbyggd diskmaskin och rostfri kyl/frys kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Siemens. Ett trivsamt kök av hög klass. Matplats vid fönster.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med beigt kakel och vit/grå klinker, stambytt ca 2008. Duschhörna, wc, spegel med belysning, handfat. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp. Tvättmaskin ingår ej.

SOVRUM 1
Sovrummet har plats för dubbelsäng och arbetsplats. Här är det vitmålade väggar och parkett på golvet. Två dubbelgarderober för förvaring. Sjöutsikt från fönstret.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 518 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud) + 209 kr obligatorisk för bredband.

Driftskostnad

4 517 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 808 kr
Försäkring: 1 709 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,18245%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Till bostaden tillhör ett förråd

Övrigt

Förråd finns i samma port, samt ett mindre matförråd.
Under 2009 installerades fiberkabel till samtliga lägeheter via Telia. Via denna fiberkabel erbjuds höghastighets bredband, digital tv samt digital telefoni.
Abonnemang tecknas med Ownit. Mer information angående Telias digitala tjänster www.telia.se.
Grundutbudet kostar 209kr i månaden. 350 kr med tillägg med filmkanaler.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 300 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hässelby Strand
350 m
Handlar'n Sattars Livs
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
2,1 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Aprikos
180 m
Förskola Maltesholmsv. 150
290 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Hässelby Strand
330 m
Maltesholmsskolans Särskola
530 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
390 m
ESS-gymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Tekniska Högskolans Flygklubb
6,4 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1,1 km
Handelsbanken Vällingby
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
2,2 km
Hässelby Golfklubb
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
530 m
Hässelängens BP
750 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,8 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte