Fyrspannsgatan 172

Bilder

  • Såld!

Fyrspannsgatan 172 , Hässelby Strand , Stockholm

- SÅLD INNAN VISNING! -

- ACCEPTERAT PRIS
- Sjöutsikt
- Välplanerad
- Låg avgift
- Hög standard på tillvalen
- 20 m från T-banan
- Stor balkong

Varmt välkomna!

Tillfälle att förvärva en nyproducerad hörnlägenhet om 3 rok på våning 6 mitt i Hässelby Strands Centrum! Balkong med sjöutsikt. I Brf Mälarutsikten har ni ett kvalitétsboende alldeles intill tunnelbana och närhet till både natur och stadsliv.

51,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 889 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1606
Byggår:
2016
Driftskostnad:
800 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

51,5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈHALL
Välkomnande och rymlig hall. Bra förvaring i form av en klädavhängningsplats och tre garderober. Den generösa takhöjden och det genomgående parkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskapsyta. Fint fönsterparti som ger lägenheten ett fantastiskt ljus. Parkettgolvet och den ljusa färgsättningen ger en trevlig bas att möblera mot. Här är utgången till den stora, möblerbara balkongen med sjöutsikt.

KÖK
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Grå skåinredning, stänkskydd av högtryckslaminat samt en arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskho. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin ocjh spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux.

SOVRUM 1
Disponeras med ett skrivbord och säng. Förvaring i form av en garderrob.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet är ingången till sovrummet. Även här är det för lägenheten genomgående fint parkettgolv och ljust målade väggar.

BADRUM
Stort modernt duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker. WC, Dusch, snygg kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Här finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 17, hiss finns

Avgift

2 889 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

9 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppgifterna bygger på faktiska siffror från nuvarande ägare. Lyssna gärna med mäklaren vad som är realistiska utifrån eget perspektiv.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0,8562%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Mälarutsikten

Om föreningen

Brf Mälarutsikten består av ett höghus med 127 lägenheter och en lokal (Hemköp) på entréplan. Huset har totalt 18 våningar. I källarplan kommer det finnas cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Huset är anslutet till fiber. Medlemmarna tecknar själva avtal för de tjänster som önskas. Föreningen kommer äga en del av ett parkeringshus intill T-banestationen. I parkeringshuset kommer föreningen disponera 59 p-platser till de boende i Brf Mälarutsikten. Kostnaden är 750 kr/månad. Fastigheten ligger med ett suveränt läge mellan Mälaren och Hässelby strands tunnelbana. Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen kommer att ha del i samfällighetsanläggning avseende parkeringshus och förfoga över 59 st parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad