Råckstavägen 82

Bilder

  • Såld!

Råckstavägen 82 , Vällingby Råcksta , Stockholm

Välkommen till denna underbara marklägenhet med generösa ytor och en fantastisk uteplats som sätter lite husprägel på boendet men med bostadsrättens alla fördelar! Den härliga uteplatsen är på hela 18 kvm, en perfekt plats för avkoppling och egna odlingar. Lägenheten har en ljus öppen planlösning med bra sällskapsytor och hög standard. Det moderna köket har väldisponerade ytor och är fullt utrustat, även med inbyggd mikro och diskmaskin. Det lyxiga badrummet är helkaklat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är belägen med direkt närhet till kommunikationer, strövområden och affär. Endast en liten bit bort finner du Vällingby City och allt det har att erbjuda. Du tar dig även enkelt till både Bromma och Spånga.

67,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 132 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2009-2010
Driftskostnad:
443 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En inbjudande hall med ekparkett och ljust tapetserade väggar. Öppet förvaringssystem för ytterkläder och skor på väggen, både funktionellt och snyggt. I den inre hallen är väggarna vitmålade och där finns ytterligare förvaring bakom snygga skjutdörrar. Hallen kan enkelt delas av för att skapa en klädkammare eller en arbetshörna tack vare den generösa ytan.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum som tack vare sin storlek erbjuder plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler eller arbetshörna. Smart förvaring finns idag bakom skjutdörrarna till en stor garderobsvägg. Väggarna pryds av ljusa tapeter och på golvet ligger ekparkett.

KÖK
Tack vare sin lösning så kan du här umgås med vänner och familj som sitter i vardagsrummet medan du själv lagar till maten. När det sedan är dags att duka av gömmer du lätt undan disken i köket och den behöver inte synas under resten av kvällen. Köket har full maskinell utrustning i form av en kombinerad kyl/frys, diskmaskin, hällspis och inbyggd mikro i vitt utförande från Electrolux. Vit köksfläkt från Franke. Över de grå arbetsbänkarna i laminat sitter grå mosaik. Fönstret som är placerat över en av bänkarna ger extra ljusinsläpp och ger möjlighet till extra vädring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma ekparkett som i resten av lägenheten. Köket når du både från vardagsrummet och från sovrummet.

VARDAGSUM
Inte heller här har man snålat på ytorna, vardagsrummet rymmer enkelt en stor mysig soffa och ett matbord med plats för nära och kära. Från vardagsrummet når du den underbara träaltanen med ett perfekt läge in mot bostadsområdet. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusflöde till hela vardagsrummet och även till köket. På golvet ligger ekparkett och på väggarna finner du ljusa tapeter med en vacker fondtapet som bryter av fint.

BADRUM
Ett lyxigt badrum för dig med högt ställda krav! På golvet ligger svarta klinkerplattor med behaglig golvvärme och väggarna är klädda i stora vita kakelplattor. En stor spegel som täcker merparten av väggen ovanför tvättstället ger tillsammans med den inkaklade hyllan, handdukstorken och den vägghängda toaletten ett extra lyft till det läckra badrummet. Badkaret inbjuder till härliga skumbad och glasväggen intill håller duschstrålarna på rätt sida. Här underlättas vardagen med både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en grå arbetsbänk över. På väggen sitter stora skåp med frostade dörrar där du har gott om utrymme för allt du behöver i ett badrum och mycket mer. I taket sitter inbyggda spotlights.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 132 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni

Driftskostnad

5 316 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 816 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,58351%

Andel av årsavgiften

1,58356%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2009-2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 november 2013
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Bättringen 2

Övrigt

På samma våningsplan finns ett rymligt förråd som tillhör bostadsrätten och det finns även ett barnvagnsrum.

Förening

Namn

Brf Båtsmanstorpet

Om föreningen

Riksbyggens Brf Båtmanstorpet består av tre stycken flerfamiljshus med adresserna Råckstavägen 82, Råckstavägen 84 och Bättringsvägen 4. I föreningen finns totalt 54 lägenheter varav 12 st är på 2 rok, 29 st 3 rok och 13 st 4 rok. Föreningen äger marken.

Det finns 41 st p-platser som hyrs ut för 250 kr/månad via riksbyggen, boa@riksbyggen.se.

Avgiften höjdes med 2 % i april 2017. Inga avgiftsändringar är i dagsläget planerade enligt ordföranden 2017-08-30.

Pantsättningsavgiften är 448 kr per pant och betalas av köparen och överlåtelseavgiften som är 1 120 kr betalas av säljaren.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

I månadsavgiften ingår fasta abonnemangsavgifter för elen. Förbrukningskostnaden av elen mäts individuellt och debiteras separat tillsammans med månadsavgiften.

Fastigheten är ansluten till Telias FiberLan nätverk. Grundavgiften för bredband, bredbandstelefoni och Telias Digital-TV inkl. kanalpaketet LAGOM ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsinnehavaren betalar för telefonsamtal och ev. tilläggstjänster för telefoni och TV.

Föreningens hemsida: https://www.brfbatsmanstorpet.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad